avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatie de proprietari

poate sa-mi spuna si mie cineva daca la fondul rulment se se percepe taxa de penalizare? si cit este.....am platit intretinerea fara fond de rulment iar la urmatoarea lista de intretinere apar la restante cu suma de la fonsul de rulment si penalitati de 0,02.multumesc
Cel mai recent răspuns: nicoleta-ionita , utilizator 11:59, 23 Martie 2011
contabila de bloc s-a mutat in brasov iar aici a inchiriat, presedinta tine corespondenta prin e-mail pentru calcularea intretinerii blocului, este corect?
Da, nu e incorect. Pe email nu se altereaza datele transmise.
Ideea e daca semna inainte listele de intretinere si acum cine le semneaza.... Atat.
a fost si este contabila de cind s-a infiintat asociatia, dar s-a muata in brasov si aici a inchiriat apartamentul.........lista de intretinere la presedinte si cenzor este semnat in original iar la contabil in xerox....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond de rulment user43 user43 In asociatia de proprietari ,din care fac parte , fondul de rulment apare trecut in cheltuielile de intretinere curenta, generand astfel penalitati ptr ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment -asociatia de locatari Gabriela Tanase Gabriela Tanase Firma la care lucrez este proprietara unui apartament intr-un imobil in care nu exista asociatie de proprietari ci doar Asociatie de locatari. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Salarii asociatie de proprietari bureac62 bureac62 La Asociatia de proprietari sunt platiti din banii acestora presedintele,administratorul,cenzorul,contabilul,mecanicul si femeile de serviciu.Pe lista de ... (vezi toată discuția)