avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grupa a II a de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grupa a II a de munca

Buna ziua,

Un fost salariat solicita o adeverinta pentru grupa a II a de munca, insa acesta nu a fost nominalizat pe tabele prin care au fost emise deciziile de la acea vreme. vreme.
I s-a dat un raspuns ca nu figureaza ca ar fi lucrat in grupa a II de munca, insa el invoca ca institutia poate sa ii elibereze adeverinta prin care i se recunoaste grupa a II a de munca doar pe baza pontajelor lunare. Mentioneaz ca grupa a II de munca nu a fost trecuta in carnetul de munca.
Noi cum ii eliberam adeverinta?

Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: moniky , utilizator 19:40, 5 Februarie 2012
freeelis a scris:

Despre ce perioada este vorba ? ...
despre perioada 1993-2008.
Este o perioada destul de mare .. insa pentru a primi un raspuns cat mai exact este mai bine sa va adresati Casei Teritoriale de Pensii ....
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii cas pentru grupa ii-a de munca spiridon_olga spiridon_olga Buna ziua Stie cineva sa ma lamureasca asupra contributiei la CAS pe care trebuia sa o plateasca angajatorul, pentru grupa II-a de munca ? Mai explicit : ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de grupa de munca MariaPop24 MariaPop24 Buna ziua, m-am angajat de curand la o societate care a preluat arhivele unei vechi intreprinderi de plante si cereale. Desi nu mi s-a specificat la ... (vezi toată discuția)
Acordarea grupei a ii a de munca marcu_elena2000 marcu_elena2000 M-am lovit de urmatoarea situatie:o persoana care a lucrat ca laborant chimist intr-o intreprindere unde s-a acordat grupa aIIa de munca ,in conditii deosebite ... (vezi toată discuția)