avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident auto fara victime
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident auto fara victime

Buna seara!
am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta cineva in legatura cu un accident rutier...
am lovit cu masina un parapet producand avarii autoturizmului meu si parapetului metalic...accidentul a avut loc pe un drum national si nu am constatare de la politie..in cazul asta asigurarea imi suporta daunele masini cat si cele ale parapetului?...am asigurare RCA si polita casco.
Multumesc...
Cel mai recent răspuns: galbinel , utilizator 18:31, 25 Iulie 2011
buna ziua, as vrea daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu ceva.
azi am avut un accident usor fara victime, am intrat intr-o depasire a unui camion care mergea in acelasi sens iar in fata camionului mai era o masina , la jumatatea camionului in timpul depasirii, masina din fata a virat brusc la stanga. Am evitat dar tot am atins-o. Problema este ca doar masina mea a fost lovita. Cealalta masina nu a avut nici macar o zgarietura. Am plecat fara sa anunt pe nimeni, si fara constatare. Masina mea o repar pe casco. Ce se poate intampla daca nu am anuntat politia si nici daca nu am facut constatare.
Ultima modificare: Luni, 25 Iulie 2011
galbinel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. acum o lună am avut un accident cu victime în care ... pfa_it_bucuresti pfa_it_bucuresti Bună ziua. Acum o lună am avut un accident cu victime în care celălalt șofer a fost de vină. Victima a fost tot la el în mașină, în mașina mea, în ... (vezi toată discuția)
Ajutor solutionare accident provocat de persoana fara permis valib1981 valib1981 buna seara astazi de dimineata ( ora 07) in timp ce imi beam cafeaua aud pe strada un zgomot ies pe geam sa vad (geamul da in strada) si vad o persoana care ... (vezi toată discuția)
Despagubiri san24c san24c In timp ce conduceam masina institutiei,care are asigurare CASCO am fost accidentat de un autovehicul care are asigurare RCA ,producandu-mi avarii ... (vezi toată discuția)