avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Invinuit - fisa medicala falsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Invinuit - fisa medicala falsa

buna seara am primit si eu o citatie de la parchet ca INVINUIT pentru articolul 291 din C.P .m-am informat si mi sa spus ca ar fi vb despre o fisa medicala falsa de la dosarul meu pentru obtinerea permisului auto.Trebuie sa ma prezint pe data de 25.03.2011 la parchetul de pe langa curtea de apel ploiesti .Cum sa procedez cum ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: danny69 , utilizator 22:10, 16 Aprilie 2012
exterminator86 a scris:

catalinu a scris:

Sfatul meu este sa spui tot adevarul pe care ti-l amintesti. Tu nu ai cum sa demonstrezi ca ai facut fisa pe bune. In schimb, ei au deja dovada ca acele stampile apartin unor medici care fie nu aveau dreptul sa faca investigatiile, fie nu exista, fie nu existi tu in dosarele lor ca i-ai fi vizitat.

In legatura cu frustrarile pe care le avem marea majoritate in legatura cu conationalii care incalca legea...daca dintr-un motiv sau altul ei nu sunt gasiti vinovati in fata legii asta este.
Pana una alta toti care scriem aici am incalcat legea si este normal sa platim. Discutiile legate de pedeapsa sau cuantumul ei sunt alta mancare de peste.

Am inteles.
Dar daca declar ca am fost sa fac toate probele, ca m-au pus sa ma uit pe alea sa citesc litere, etc etc tot ce se face, dar ca nu am semnat nici o condica nimic? Adica practic sa declar ca doctorii/asistentele sau cine m-a verificat nu mi-a zis sa semnez nimic nicaieri, doar au pus stampila si mai departe.

Ce parere aveti?

chiar daca faceai acele investigatii pe bune, tot nu te puneau sa semnezi nicaieri, asa ca subscriu la ce a zis catalinu: te afunzi mult mai rau
Daca primeste amenda inseamna ca este vinovat si nu nevinovat.
Dar, sa atace in instanta poate ca nu ar avea sens...deoarece astfel de plangeri se resping adesea si ar insemna ca vrea sa isi dovedeasca nevinovatia...
akapulco a scris:

Atata timp cat te`au chemat inseamna ca au dovezi ca fisa nu este in regula, nu cred ca fac un control de rutina, tu ca sa dovedesti nu prea ai cum, cand te prezinti la un doctor sa faci una doua analize semnezi in condica lui ca ai trecut pe acolo

Nu te pun sa semnezi intotdeauna (de fapt in majoritatea cazurilor nu semnezi decat la neurologie sau / si psihiatrie, ca nu ai epilepsie, nu esti alcooloic si nu consumi droguri si eventual pt antecedente)

dboariu a scris:

akapulco a scris:

Atata timp cat te`au chemat inseamna ca au dovezi ca fisa nu este in regula, nu cred ca fac un control de rutina, tu ca sa dovedesti nu prea ai cum, cand te prezinti la un doctor sa faci una doua analize semnezi in condica lui ca ai trecut pe acolo

Nu te pun sa semnezi intotdeauna (de fapt in majoritatea cazurilor nu semnezi decat la neurologie sau / si psihiatrie, ca nu ai epilepsie, nu esti alcooloic si nu consumi droguri si eventual pt antecedente)

Cand am refacut fisa medicala acum pentru dosar am fost la Mediurg si la fiecare cabinet eram chemat cu buletinul si am semnat pentru fiecare investigatie.Poate la alte unitati sau laboratoare nu se cere.Eu am spus cum a fost in cazul meu.
Voua v-a spus procurorul in cat timp trebuie dusa noua fisa medicala?E obligatoriu in 2 saptamani?

Alte discuții în legătură

Citatie raluca30 raluca30 Buna ziua, Am primit o citatie de la parchet, in care sunt chemata in 22 martie, in calitate de invinuit, pentru art.291.Cp Habar nu am de ce sunt chemata? ... (vezi toată discuția)
La parchet maria20094553 maria20094553 Azi , 30 Mai 2011, am fost la Parchet - Curtea de Apel , Ploiesti , in legatura cu fisa medicala la permisul obtinut de mine in 2004 . In 2006 mi-a fost dat ... (vezi toată discuția)
Fals uz de fals - plangere la parchet? crocobau2 crocobau2 Buna ziua, In 2006 am preschimbat permisul de conducere pt. [b]ca am schimbat domiciliul[/b]. Am fost la vizitele medicale intr-un cabinet care nu era ... (vezi toată discuția)