avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Invinuit - fisa medicala falsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Invinuit - fisa medicala falsa

buna seara am primit si eu o citatie de la parchet ca INVINUIT pentru articolul 291 din C.P .m-am informat si mi sa spus ca ar fi vb despre o fisa medicala falsa de la dosarul meu pentru obtinerea permisului auto.Trebuie sa ma prezint pe data de 25.03.2011 la parchetul de pe langa curtea de apel ploiesti .Cum sa procedez cum ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: danny69 , utilizator 22:10, 16 Aprilie 2012
cris7821 a scris:

cam cat dureaza audierea?

Cum a fost? Parca astazi ai avut audierea?
am primit si eu ieri 11 01 2012 Va rog daca vreti s a imi spuneti cum au decurs lucrurile.Multumesc!!
am primit citatie in dosar 841/P/2011.nemaifiind implicat in dosare penale va dati seama ca am intrat putin in panica . analizele le-am facut chiar pe bune. avand in vedere ca sper ca mai functioneaza prezumtia de nevinovatie, astept cu interes sa se demonstreze contrariul. citatia este pentru 19 ianuarie la Parchetul de pe langa Curtea dea Apel Ploiesti la ora 13.30.
A MAI PRIMIT CINEVA ASA CEVA ?
Salut baieti si fete!

Ma simt mandru! Azi am primit si eu citatie la Parchetul Ploiesti B-)

Dosarul este deja celebrul 841/P/2011 art. 291

Eu am permisul de aprox. 8 luni, iar atunci cand m-am inscris la scoala de soferi nu am putut merge sa-mi fac fisa medicala din cauza programului incarcat. Bineinteles ca totul s-a rezolvat satisfacator cu "modica" suma de 200 RON.
Acum urmeaza si intrebarile mele:
- Cum poate dovedi Parchetul faptul ca eu n-am fost prezent la spital, atata timp cat fisa medicala este ok, avand stampila originala si toate cele?
- Totodata, cum pot dovedi eu faptul ca "am fost acolo"?
- Ce ma sfatuiti?

App eu sunt citat pe 27 ianuarie tot la 13.30

Daca vreunul din voi a trecut prin tot circul asta astept sa imi explice si mie ce si cum.

PD: Bine ca se plimba Bercea cu Mertzanu' lui dha fitze cand el nu are nici un sfert de clasa! Iar eu care nu ma pot prezenta sa fac fisa medicala datorita orarului incarcat al scolii unde invat sunt "mare invinuit".

Abia astept sa pice guvernul asta nenorocit, iar atunci cand oi vedea si eu "shmekerii" ca stau la coada sa isi faca analize pentru fisa medicala o sa urmez si eu regulile. Legile sunt facute pentru toti nu doar pentru fraieri.

Multumesc frumos si astept raspunsurile voastre!!
salut tuturor!!!!!!!!!!!!

Am o mare problema,astazi mia venit o citaltie de la parchetul de pe langa Curetea de Apel Ploiesti.In aceea citatie zice ca as fi invinuit de ar.291 c.p..Din ce am citi pe acest forum am dedus ca este vb despre fisa medicala de la permisu e conducere.Problema este ca eu acum ceva timp(cam 5ani)am facut un dosar prt scoala de soferi si am fost decat o data si am dat sala.Dar nu am luat si dupa aceea nu am mai fost,nu am mai vrut sa mai dau.Adika eu nu am nici un permis de conducere si nu inteleg dc imi vine mie asa ceva acasa.VA rog foarte mult care cunoste si care stie sa imi scrie cat mai urgent.Va multumesc!!!!!!!!!!

Alte discuții în legătură

Citatie raluca30 raluca30 Buna ziua, Am primit o citatie de la parchet, in care sunt chemata in 22 martie, in calitate de invinuit, pentru art.291.Cp Habar nu am de ce sunt chemata? ... (vezi toată discuția)
La parchet maria20094553 maria20094553 Azi , 30 Mai 2011, am fost la Parchet - Curtea de Apel , Ploiesti , in legatura cu fisa medicala la permisul obtinut de mine in 2004 . In 2006 mi-a fost dat ... (vezi toată discuția)
Fals uz de fals - plangere la parchet? crocobau2 crocobau2 Buna ziua, In 2006 am preschimbat permisul de conducere pt. [b]ca am schimbat domiciliul[/b]. Am fost la vizitele medicale intr-un cabinet care nu era ... (vezi toată discuția)