buna seara am primit si eu o citatie de la parchet ca INVINUIT pentru articolul 291 din C.P .m-am informat si mi sa spus ca ar fi vb despre o fisa medicala falsa de la dosarul meu pentru obtinerea permisului auto.Trebuie sa ma prezint pe data de 25.03.2011 la parchetul de pe langa curtea de apel ploiesti .Cum sa procedez cum ma puteti ajuta?
Buna ziua,
.....citat pt.art. 291.Poate sa-mi spuna cineva ce inseamna sa spui adevarul?Adica pur si simplu ca in schimbul unei sume de bani m-a ajutat instructorul sau vreo asistenta oarecare?Ca nici macar nu stiu spitalul unde s-a incheiat fisa( in cazul in care a trecut pe la spital)
E suficient? Se multumesc cu acest raspuns?As dori raspuns azi daca se poate pt. ca nu mai am timp.Va multumesc.
Nu afecteaza deloc. Trebuie doar sa refaci fisa medicala, dupa ceva timp (cateva luni) vei fi chemat la politie sa iti faci permisul din nou, adica sa reinoiesti plasticu ala.Pana atunci ai tot dreptul sa conduci.
Citatie
raluca30
Buna ziua,
Am primit o citatie de la parchet, in care sunt chemata in 22 martie, in calitate de invinuit, pentru art.291.Cp
Habar nu am de ce sunt chemata? ... (vezi toată discuția)
La parchet
maria20094553
Azi , 30 Mai 2011, am fost la Parchet - Curtea de Apel , Ploiesti , in legatura cu fisa medicala la permisul obtinut de mine in 2004 . In 2006 mi-a fost dat ... (vezi toată discuția)