avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Invinuit - fisa medicala falsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Invinuit - fisa medicala falsa

buna seara am primit si eu o citatie de la parchet ca INVINUIT pentru articolul 291 din C.P .m-am informat si mi sa spus ca ar fi vb despre o fisa medicala falsa de la dosarul meu pentru obtinerea permisului auto.Trebuie sa ma prezint pe data de 25.03.2011 la parchetul de pe langa curtea de apel ploiesti .Cum sa procedez cum ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: danny69 , utilizator 22:10, 16 Aprilie 2012
Se pare ca nu ma`m facut inteles ... eu ia`m povestit verbal la inceput cum/ce sa intamplat, iar in declaratia scrisa mi`a fost dictat in alti termeni ce am povestit eu mai devreme.In legatura cu amenda ... cercetarile au inceput in luna ianuarie 2011, si de atunci sa incheiat perioada de prescriptie, eu de ex am luat permisul in iunie 2006 si am fost citat in nov 2011, dar cercetarea a inceput in ianuarie 2011.
ieri am fost la parchet insotit de un avocat dar lucrurile au mers exact ca si in cazul lui akapulco cu deosebirea ca eu nu mai trebuie sa-mi refac analizele.Motivul...lucrez ca si sofer profesionist si in fiecare an fac analizele pentru "siguranta circulatiei".fiind facute anul acesta ...sunt valabile.Am facut doar o copie xerox.Cat despre amenda,o astept..
Am primit o citatie pentru parchetul de pe langa curtea de apel Ploiesti,insa numarul dosarului este :841/P/2011 .

Poate sa-mi confirme cineva ca are legatura tot cu aceasta fisa medicala ?

Multumesc
Nu poti sa iti dai seama dupa numarul dosarului,conteaza de ce anume esti invinuit.Trebuie sa scrie pe citatie,invinuit pentru....din C.P. conteaza ce articol e trecut pe citatie.Dupa ce citesti,sa ne dai si noua un mesaj pentru a incerca sa te ajutam.O seara buna.
Buna seara,

....invinuit pentru art. 291 C.p.
Citatia a fost emisa in data de 03.01.2012 si o chema pe sotia mea la data de 12.01.2012 la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti,camera 41.

Alte discuții în legătură

Citatie raluca30 raluca30 Buna ziua, Am primit o citatie de la parchet, in care sunt chemata in 22 martie, in calitate de invinuit, pentru art.291.Cp Habar nu am de ce sunt chemata? ... (vezi toată discuția)
Fals uz de fals - plangere la parchet? crocobau2 crocobau2 Buna ziua, In 2006 am preschimbat permisul de conducere pt. [b]ca am schimbat domiciliul[/b]. Am fost la vizitele medicale intr-un cabinet care nu era ... (vezi toată discuția)
La parchet maria20094553 maria20094553 Azi , 30 Mai 2011, am fost la Parchet - Curtea de Apel , Ploiesti , in legatura cu fisa medicala la permisul obtinut de mine in 2004 . In 2006 mi-a fost dat ... (vezi toată discuția)