Sunt in CIC pana in luna 10.2008. Joi am fost chemata la firma la care am lucrat pana am nascut de catre director si anuntata ca firma se lichideaza. Motivul pt care m-au chemat era sa ma convinga sa-mi dau demisia, altfel imi desface contractul de munca. Maine trebuie sa dau un raspuns. Problema e ca au deschis alta firma cu acelasi obiect de activitate si au preluat tot personalul activ. El zice ca s-au schimbat asociatii. Eu i-am zis ca as fi vrut sa ma intorc la servici iar el zice ca numai daca imi dau demisia. Si nici atunci nu e sigur suta la suta ca ma angajeaza la noua firma. Ce pot sa fac in situatia asta?
Cata vreme societatea nu este in lichidare efectiva (si nu este, altfel nu v-ar fi chemat sa va dati demisia si nu v-ar fi spus ca din cauza contractului dvs. nu pot inchide activitatea), atunci nu se va ajunge la desfacerea contractului de munca.
In acest caz, asa cum am precizat mai sus, raspunsul dvs. ar trebui sa depinda de intentia de a mai colabora sau nu cu respectivii angajatori (desi am inteles ca nu v-au facut o oferta de angajare pe noua firma) si nu de presiunile acestora.
Demisie "fortzata"
anca13
buna ziua
patronii mei au 2 firme X si Y. am o colega care este in CIC (mai are 1 an), angajata cu CIM suspendat pe firma Y. patronii au sunat-o si i-au zis ... (vezi toată discuția)
Concediere
Doina Dayeh
firma unde lucrez si a inchis depozitul din Bucuresti,in urma acestui fapt am ramas fara loc de munca mi s a acordat 1 luna salariu nelucrind urmind sa mi ... (vezi toată discuția)