avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzarea unui imobil in timpul unui proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzarea unui imobil in timpul unui proces

imi poate raspunde cineva daca este legala vanzarea imobilului in timpul unui proces penal
Cel mai recent răspuns: nicol19790630 , utilizator 08:36, 9 Martie 2011
Daca nu se urmareste prejudicierea partilor civile din dosar prin provocarea unei stari de insolvabilitate este legala. Partile civile pot interpreta vanzarea ca pe un act fraudulos care vine in dauna intereselor lor ceea ce le da dreptul sa promoveze o actiune civila prin care sa ceara nulitatea vanzarii. Daca vor face dovada faptului ca dvs. ati intentionat sa va provocati o stare de insolvabilitate actiunea se va admite si contractul de vanzare va fi declarat nul de catre instanta. In acest fel partile civile din dosarul penal vor putea obtine despagubirile pe care le-au primit prin hotararea penala prin executarea imobilului ce va apartine. Sper ca v-am lamurit.
am inteles ce trebuia , va multumesc.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort nicol19790630 nicol19790630 va rog ,,,,poate cineva sa imi spuna care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru inceperea unui divort,,,,nu imi permit sa platesc un avocat si as dori ... (vezi toată discuția)
Divort nicol19790630 nicol19790630 buna ....am si eu o intrebare si cine poate sa imi rasp , i-as multumii....doresc sa divortez , asta dupa 10 ani da casnicie din care au rezultat 2 copii , o ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu debitorul in inchisore tun tun cum putem recupera suma de 25000ron reprezentand daune morale intr-un proces penal in situatia in care invinuitul este in puscarie pt omor deosebit de grav ... (vezi toată discuția)