avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cim perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cim perioada determinata

Anul trecut m-am angajat la un srl .
La inceput cu CIM pe perioada determinata de 3 luni.
Dupa ce au trecut aceste 3 luni mi-a facut altul tot de trei luni , si inca unul si iar altul.
In total 4 contracte de 3 luni.
Este legal acest lucru?
Cate contracte cu periada determinata de 3 luni se pot face ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:34, 10 Martie 2011
carmenmur a scris:

incepand cu noul cod al muncii o sa fiti angajata numai pe perioda determinata.

1. Asa se intampla cand urmarim emisiunile de la TV unde se politizeaza totul, chiar daca este o minciuna si moderatorii, sindicalistii si politicienii sunt total necunoscatori ai legii.
2. CIM pe perioada nedeterminata este regula si in modificarile ce se vor aduce Codului muncii.
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Se bate multa moneda pe contractul pe durata nedeterminata.
Realitatea este ca un angajat ar trebui sa se bucure pentru un CIM pe durata determinata care ii ofera posibilitatea de a pleca de la un loc de munca fara stresul unei demisii. Si angajatorii vor ajunge la intelepciunea ca salariatii buni se pierd cu multa usurinta daca incheie cu CIM pe durata determinata si ei vor fi cei care var dori un CIM pe durata nedeterminata.
Angajatii romani admit cu usurinta ca angajatorul este cel care decide care este viitoarul lui cu timpul lucrurile se vor mai schimba.
1. Sunt de acord cu @adelaida_07. Personal sunt adeptul CIM pe perioada determinata si asa sfatui pe oricine sa faca.
2. Cand mi s-a cerut si mie parerea cu privire la modificarile ce le-as aduce Codului muncii prima propunere a mea a fost eliminarea CIM pe perioada nedeterminata.
3. CIM pe perioada nedeterminata este o falsa stabilitate a locului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii cim determinat ,nedeterminat ContSters75393 ContSters75393 Am si eu urmatoarea nelamurire. Sunt angajat la o firma x si in urma cu aprox.un an jumate am inceput serviciul la ei cu semnarea contractului de munca pe o ... (vezi toată discuția)
Intrebari/lamuriri codul muncii-var. actualizata monik monik a seara tuturor! as avea si eu cateva nelamuriri cu privire la codul muncii-varianta actualizata (1.05.2011). 1. pana la urma contr colective la nivel ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata irina_g irina_g buna ziua, va rog sa ma lamuriti referitor la Art. 84 din codul muncii cf caruia \\\\" Contractul individual de muncă pe durată determinată nu poate ... (vezi toată discuția)