avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de munca

Prin Ordinul MMFPS nr.1083/07.03.2011 s-a aprobat procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de munca salariatilor angajatorilor pentru care ITM-urile pastrau si completau, respectiv certificau legalitatea inregistrarilor efectuate in carnetele de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:02, 20 Iunie 2011
Se poate fara sanctiune ?:sorry: Firma este la dl Dragota. O sa incerc. Multumesc frumos pt raspuns.
alina40 a scris:

Se poate fara sanctiune ?:sorry: Firma este la dl Dragota. O sa incerc. Multumesc frumos pt raspuns.

Nu este nicio problema ..il gasiti numai marti si joi in birou.
La Comunicate pe sitetul ITMB a aparut un anunt: data limita de eliberare a CM este 30.06.2011!
anca55 a scris:

La Comunicate pe sitetul ITMB a aparut un anunt: data limita de eliberare a CM este 30.06.2011!

Este vorba despre carnetele de munca aflate, in prezent, in gestiunea acestuia, fara carnetele de munca trimise la scanat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti de munca catalina77 catalina77 Buna ziua. Am si eu o nedumerire si as dori, daca se poate, sa ma lamureasca si pe mine cineva. Ca institutie publica, am avut obligatia ca pana la 30.11.2010 ... (vezi toată discuția)
Eliberarea carnetului de munca mariusbrancoveanu mariusbrancoveanu Firma a facut resrtucturari si am fost trimis in somaj,mi-a fost trimise actele pentru somaj fara cartea de munca in original numai copie.Cei de la somaj vor ... (vezi toată discuția)
Inchidere carte de munca IONESCU MONICA IONESCU MONICA Cu ce data se inchid cartile de munca pt, a fi predate salariatilor? Daca in cadrul institutiei exista birou RU cartile de munca mai trebuiesc duse la ITM pt. ... (vezi toată discuția)