Prin Ordinul MMFPS nr.1083/07.03.2011 s-a aprobat procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de munca salariatilor angajatorilor pentru care ITM-urile pastrau si completau, respectiv certificau legalitatea inregistrarilor efectuate in carnetele de munca.
Buna ziua,
Am o problema mai deosebita si va rog sa ma ajutati s-o rezolv: am fost in concediul pentru cresterea copilului pana la data de 31.12.2010; la 01.01.2011 a revenit la serviciu. Cum se poate opera in cartea de munca acest lucru?
In carmetul de munca se va opera incetarea suspendarii si reluarea activitatii si tot in acelasi timp si inregistrarile aferente abrogarii Decretului nr.92/1976 la data de 01.01.2011..
Cum as putea proceda pentru restituirea carnetului de munca unei angajate, pana la 30 iunie, termenul legal, daca aceasta este plecata din tara, fiind in concediu fara plata? Ce sanctiuni exista pentru intarzierea inmanarii carnetelor de munca posesorilor acestora?
Ufff, nu stiu cum sa procedez..poate ma sfatuiti si pe mine. Am gasit abia acum bine puse intr-un bilbioraft la care nu am umblat de multa vreme, niste carnete de munca pe care salariatii le-au solicitat de la ITM pentru niste credite si pe care apoi mi le-au adus mie sa le duc inapoi, insa am uitat cu desavarsire. De fapt am fost cu ele la ITM, acum cateva luni, cu proces verbal, insa d-na inspector care era de servici la registratura de jos, la sectorul 1, nu a vrut sa mi le primesca si mi-a spus sa merg cu ele la inspectorul care se ocupa de firma sa i le dau dansului personal, " sa nu se rataceasca"...Cert este ca dupa episodul cu pricina am uitat efectiv de ele. Ce pot face acum ? Mai exista solutie la problema mea ?
Carti de munca
catalina77
Buna ziua. Am si eu o nedumerire si as dori, daca se poate, sa ma lamureasca si pe mine cineva. Ca institutie publica, am avut obligatia ca pana la 30.11.2010 ... (vezi toată discuția)