avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de munca

Prin Ordinul MMFPS nr.1083/07.03.2011 s-a aprobat procedura de lucru privind eliberarea carnetelor de munca salariatilor angajatorilor pentru care ITM-urile pastrau si completau, respectiv certificau legalitatea inregistrarilor efectuate in carnetele de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:02, 20 Iunie 2011
Stiti cumva daca cei care pastreaza si completeaza carnetele de munca la sediul societatii trebuie sa se programeze sau sunt programati de ITM?

ITM CLUJ sau CONSTANTA au publicat procedura, ordinul 1083, programarea firmelor, dar la ITM Bucuresti , nimic.
Pentru ITM Buc trebuie sa luati legatura cu inspectorul pentru programare ... termenul pentru predarea carnetelor este 31.03.2011
Azi am fost la ITMB si am intrebat 2 inspectori (sectoare diferite) pt programare (sunt cu 0.75), mi-au spus ca sa ma duc dupa 1 aprilie a.c. pt programari, pana atunci nimic.
anca55 a scris:

Azi am fost la ITMB si am intrebat 2 inspectori (sectoare diferite) pt programare (sunt cu 0.75), mi-au spus ca sa ma duc dupa 1 aprilie a.c. pt programari, pana atunci nimic.

Prioritar, pana la 31.03.2011, sunt cei care au avut aprobare pentru pastrare si completare a carnetelor de munca ... dupa aceasta data se vor elibera carnetele si pentru cei care au avut 0,75%.

Pentru acestia este foarte greu de facut programare ..
Buna ziua
Am fost si eu astazi la ITM dar nu am putut depune toate cartile de munca din cauza nefinalizarii procesului de scanare (cei de la pensii au spus ca se va continua doar atunci cand se vor debloca posturile pt. ca nu au personal suficient), am putut depune doar cartile care nu s-au putut prelucra si scana. Pentru celelalte carti depuse la pensii pt. scanare, am facut o adresa in care am mentionat situatia si am anexat copie de pe procesul verbal de la pensii si a fost OK.

Alte discuții în legătură

Carti de munca catalina77 catalina77 Buna ziua. Am si eu o nedumerire si as dori, daca se poate, sa ma lamureasca si pe mine cineva. Ca institutie publica, am avut obligatia ca pana la 30.11.2010 ... (vezi toată discuția)
Eliberarea carnetului de munca mariusbrancoveanu mariusbrancoveanu Firma a facut resrtucturari si am fost trimis in somaj,mi-a fost trimise actele pentru somaj fara cartea de munca in original numai copie.Cei de la somaj vor ... (vezi toată discuția)
Inchidere carte de munca IONESCU MONICA IONESCU MONICA Cu ce data se inchid cartile de munca pt, a fi predate salariatilor? Daca in cadrul institutiei exista birou RU cartile de munca mai trebuiesc duse la ITM pt. ... (vezi toată discuția)