desirelia75 a scris:
buna ziua.nu vreau sa va dezamagesc ci doar sa va spun ca si eu am trecut prin aceeasi situatie ,iar in urma acestei ordonante nu am obtinut nimic.instanta a considerat ca reintegrarea mea si a minorei nu ar fi posibila datorita conflictelor dintre noi si copilul ar avea de suferit.la dosar existant certificate medico legale,ptr ca de cate ori incarcam sa intru in casa eram agresata..am spart yala si am intrat si binenteles ca am plangere penala ptr distrugere si furt desi am luat doar bunuri personale ale mele si ale minorei.instanta a mai inteles ca eu ma duceam acasa doar ca sa fur bunuri nu ptr a incerca sa locuiesc pasnic in casa(el ducand in instanta referate ale politiei in care eu eram cercetata ptr distrugere si furt)am desi am dus la dosar nenumarate plangeri adresate politiei si nenumarate amenzi pe care le-a primit sotul ptr ca nu ma lasa sa intru in casa..(de fata cu politia intamplandu-se toate aceste lucruri) cu toate acestea nu s-a intamplat nimic.mi-a fost doar incredintat copilul si sotul obligat la plata pensiei de intretinere(si intre noi fie vb ..nu plateste nimic si am obosit sa ma lupt cu un sistem sau cu niste oameni care interpreteaza cum vor ei legea),iar lui i-a fost respinsa cererea reconventioanla prin care ceruse program de vizita a minorei.(tocmai ptr a nu mai exista motive de noi scandaluri).am cheltuit doar niste bani cu aceasta ordonanta prin care de fapt nu am rezolvat nimic.copilul oricum nu il vroia el,pensie a fost de acord sa dea (ptr ca stia ca nu va da si mare lucru nu se va intampla)
Da, este demna de luat in seama aceasta precizare facuta mai sus.
Trebuie foarte bine gandita actiunea in justitie nu nu ar fi recomandabil sa mergeti la proces fara avocat.
In plus, ar trebui sa deschideti si actiunea de partaj.
Fara actiunea de partaj introdusa anterior, sansele dvs. sunt si mai reduse...decat a precizat Desirela 75...adica nule...s-ar putea spune...daca avem in vedere faptul ca ei i-a fost respinsa actiunea...