avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE

va rog niste lamuriri; tata a decedat in 1994 iar mama in februarie 2011. dupa tata nu am facut succesiunea acum am ramas 3 frati fiecare casatoriti si cu copii sora mai mare are toate actele si nu vrea sa le dea. mentionez ca ea are domiciul in alt oras dar de 7 ani a stat la mama. ce trebuie sa facem ceilalti 2 frati pentru a putea face succesiunea la termen dar fara acte?
Cel mai recent răspuns: miti1956 , utilizator 17:43, 13 Martie 2011
In instanta cam cit m.ar costa ? Vreau cu aproximatie caci am o pensie de boala de 700 lei si medicamentele lunar 200 lei ,asa ca nu prea stau bine in aceata privinta
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune buhum buhum in urma cu 2 saptamani tatal sotului meu a decedat mama si fratii vor sa inceapa succesiunea,cum se fae aceasta ? se apeleaza la un notar ? si pana la ce ... (vezi toată discuția)
Succesiune abc53 abc53 Buna ziua ,in urma decesului unei matusi(sora tatei ,care este decedat) am devenit posibil mostenitoare.Aceasta sora a tatei nu a avut copii,sotul ei decedand ... (vezi toată discuția)
Succesiune. ajutati-ma va rog. sava88 sava88 In urma cu aproape 4 luni tatal meu a decedat. Acesta detinea 2 aprtamente dintre care unul l-a trecut pe numele fratelui meu in urma cu cativa ani buni, ... (vezi toată discuția)