avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Chiar nu stie nimeni??????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Chiar nu stie nimeni??????

Poate fi suspendat CIM pe durata concediului de odihna?(tipul e condamnat la inchisoare si executa pedeapsa).Daca nu-mi raspunde nimeni....
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 14 Septembrie 2004
poatefi dat afară pe art. 61, lit. b
doar este identitate d ratiune
poate fi dat afara pe art. 61, lit. B
doar este identitate de ratiune
in cazul in care un salariat este condamnat la savarsirea unei pedepse penale , este privat de libertatea de munca si astfel , asa cum au spus si antecesorii mei, conform art. 61 lit b , contractul de munca se desface , fara acordul expres al salariatului, insa exsista o singura problema care nu este prea mare , si anume faptul ca aceasta decizie trebuie sa i se aduca la cunostinta salariatului, fapt care se face conform codului de procedura civila. in situatia in care salariatul este arestat acesta nu mai dispune de toate drepturile civile ale acestuia , are capacitatea constitutionala dar nu are capacitatea de exercitiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza cand ai un salariat cercetat penal??? alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Oameni buni ma confrunt cu o problema cu care nu am mai avut de face pana zilele acestea. Am un salariat care este cercetat penal si in momentul de fata este ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca Ileana popa Ileana popa Buna seara, Daca o persoana angajata pe postul de ingrijitor, in invatamant,cu contract de munca pe durata nedeterminata a avut concediu fara plata, cu ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate anca_diana anca_diana situatia este asa: angajatul isi da demisia Eu angajator o inregistrez si ii spun ca e in preavizul prevazut de C muncii si trebuie sa vina inca 15 zile la ... (vezi toată discuția)