avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare cetatean olandez
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare cetatean olandez

Pot angaja cu contract de munca un cetatean olandez care are rezidenta in Romania?
Cel mai recent răspuns: dana dgb , utilizator 12:46, 16 Martie 2011
Dar el are deja CNP.
Mai trebuie sa depun un contract la Oficiul Roman de Imigrari ?
Nu cred ca este cazul sa depuneti un exemplar de pe c.i.m. la O.R.I.
Nu depuneti contractul de munca, doar trebuie sa mearga cu el pentru a solicita CNP-ul.
Va spun sigur ca primeste un CNP valabil pentru Romania, fara de care nu puteti intocmi declaratia 112. Hartia pe care o primeste se numeste "Certificat de inregistrare" si se mentioneaza si adresa de resedinta din Romania.
Daca verificati CNP-ul pe care il are acum, nu are 13 cifre ca al nostru.
are un cnp valabil format din 13 cifre iar pe declaratia 112 a fost declarat ca administrator.
Atunci e OK.

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean ue si detasare in alta tara ue miruna82 miruna82 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: o societate doreste angajare unui strain, cetatean UE. Conform OUG 102/2005, acesta in termen de 3 luni de ... (vezi toată discuția)
Angajat strain pe teritoriul romaniei BiancaOrban BiancaOrban Buna, Va rog sa-mi spune-ti care sunt conditiile pt. a putea angaja cu CIM, un cetatean olandez in Romania (la o firma de IT)? Care e pprocedura mai exact? (vezi toată discuția)
Cim pentru o persoana din ue mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca un SRL din Romania poate angaja o persoana din UE (mai precis din Germania) cu contract individual de ... (vezi toată discuția)