avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot beneficia de indemnizatie pentru CCC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot beneficia de indemnizatie pentru CCC?

sunt in somaj, pe data de 24 aprilie 2011 termin somajul si as dori sa raman insarcinata, pentru a putea beneficia de indemnizatia de crestere copil (cei 2 ani) ce pot face?
as dori sa stiu daca pot plati la casa de pensii si casa de sanatate contributii ca sa pot benefici de indemnizatie crestere copil?
am inteles ce se poate incheia un contract cu casa de pensii si cea sa sanatate?
multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:21, 16 Martie 2011
Veniturile care se iau in considerare sunt : venituri din salarii, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole asa cum sunt ele definite de Codul Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil valchim valchim Buna ziua! Prietena mea este administratorul a unei societati de comert, fiind singura care presteaza aceasta activitate (nu mai are angajati), dar nu si-a ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil- pfa traducator autorizat Ionela132 Ionela132 Buna ziua, Am un PFA ca traducator autorizat, mi-am inceput activitatea pe 1 Noiembrie 2013, si mi-am platit toate contributiile, insemmnand casa de pensii, ... (vezi toată discuția)
Cotizatii la stat elvisette elvisette Buna seara .In cursul acestei luni , pe data de 14, mentionez ca mi-am dat demisia de la locul de munca. Intrebarea mea este cum as putea sa imi platesc ... (vezi toată discuția)