avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot fi disponibilizata in timpul concediului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot fi disponibilizata in timpul concediului de ingrijire copil (2 ANI)?

Buna ziua,

ma intereseaza in conditiile actualului cod al muncii in ce masura pot sta linistita acasa in CIC (doresc sa stau toata perioada de doi ani), fara sa imi pierd actualul loc de munca,tinand cont de faptul ca in firma in care lucrez se fac restructurari ?

Precizez ca am nascut la data de 9 mai 2010.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:33, 18 Martie 2011
1. Fie ca reluati activitatea mai inainte sau la terminarea CCC unitatea nu este obligata sa va pastreze locul de munca.
2. Daca acesta a fost desfiintat va poate oferi un alt loc de munca, existent in unitate, dar nu sunteti obligata sa-l acceptati daca nu va convine.
3. In acaesta situatie angajatorul trebuie sa va concedieze cu art.65 din Codul muncii (desfiintarea postului) si veti putea beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din cic (ccc) ANCA2910 ANCA2910 Buna ziua, Doresc o lamurire asupra situatiei in care ma aflu: In anul 2004 m-am angajat la o firma privata, (eram 3fete si 3 posturi identice). In timp ... (vezi toată discuția)
Revenire dupa ccc jcm jcm Buna ziua! Urmeaza sa reincep serviciul dupa 2 ani de ccc. In urma unei discutii cu sefa mea, mi-a dat de inteles ca nu e obligata sa ma reincadreze pe acelasi ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva dupa revenire din cic SoniaGeorgescu SoniaGeorgescu Buna ziua, luna aceasta imi va expira CIC, am primit o scrisoare de la firma unde sunt angajata prin care sunt informata ca s-a aprobat procedura de ... (vezi toată discuția)