avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... evidenta orelor lucrate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

evidenta orelor lucrate

Buna ziua

In litigiul de munca impotriva fostului angajator am solicitat plata orelor suplimentare .Instanta a aprobat expertiza contabila dar administratorul a depus la dosar alte grafice de lucru ,in care nu se regasesc toate orele lucrate.Nici unul din graficele depuse nu este stampilat ,semnat,inregistrat...
E normal pontajul dupa aceste grafice ?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 17:46, 19 Martie 2011
Veti putea solicita aceste probe, chiar si la acest moment procesual, in temeiul dispoz. art. 138 alin. 1 pct. 2, 4 coroborat cu alin. 2 C.pr.civ. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata ore suplimentare marianpopaconsult marianpopaconsult Buna ziua, Incepand cu data de 31.05.2018, am demisionat. Precizez ca in intervalul de timp cat am lucrat (01.03.2017 - 31.05.2018) am prestat ore ... (vezi toată discuția)
Condica/pontaj/semnatura angajatului wolfususro wolfususro In procesul pe care il am cu angajatorul acesta nu tinea nici o evidenta-sau cel putin eu nu am semnat nici un act legat de nr ore prezent la lucru. ... (vezi toată discuția)
Condica de prezenta zgubi71 zgubi71 Buna seara, condica de prezenta poate constitui o dovada in cazul unei reclamatii la itm sau in instanta,in care cer plata orelor suplimentare efectuate dar ... (vezi toată discuția)