avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... \"PENALUL TINE IN LOC CIVILUL\"?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

"PENALUL TINE IN LOC CIVILUL"?

Situatie: un justitiabil contesta in instanta decizia de concediere. In paralel, impotriva sa a fost formulata o plangere penala, iar dosarul se afla pe rolul Parchetului de pe langa ICCJ.
In aceasta situatie, existenta dosarului de la Parchet suspenda sau nu (pana la solutionarea sa) solutionarea dosarului avand ca obiect contestatia impotriva deciziei de concediere? pe ce temei?
Cel mai recent răspuns: JohnJohn , utilizator 19:21, 20 Martie 2011
Multumesc din nou. Revin ulterior cu intrebari daca imi permiteti...
Ultima modificare: Duminică, 20 Martie 2011
JohnJohn, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare unilaterala prin delegare si concediere bobcat27ad bobcat27ad Va supun atentiei urmatoarea situatie si va rog, daca ati intalnit una asemenea, spune-ti-mi parerea dumneavoastra. Multumesc. Pe la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)
Plingere penala leusan leusan intr-un proces civil , unde probele reclamantului sunt falsificate ,se poate invedera instantei ca s-a depus plingere penala ? Ce efect are aceasta? ... (vezi toată discuția)
Aplicare art 19 alin 2 cod procedura penala Consultant Covasna Consultant Covasna Buna seara. In cazul in care o banca al carui angajat am fost a depus plangere penala impotriva mea pentru un \"transfer de fonduri neautorizate de pe contul ... (vezi toată discuția)