Fratii tatalui meu au renuntat la mostenire fapt dovedit cu certificat de mostenitor conform caruia ei sunt straini de mostenire . Dupa catva ani buni au cerut judecatoriei succesiunea dar au fost refuzati insa instanta a decis ca punerea in posesie a terenurilor care pe vremea renuntarii nu au facut parte din circuitul civil sa
fie aplicata conform legii 18/1991
Fratele tatalui meu insa a depus o cerere pentru retrocedare a unei parcele de padure si acuma apare numele lui ca mostenitor legal fapt care va aparea si in titlul de proprietate.
Din certificatul de mostenitor insa reiese clar ca mostenitori dupa bunicul meu sunt tatal si bunica mea (chiar daca acele terenuri nu au fost cuprinse in certificat)
Am o cerere de intrare in CAP prin care reiese ca tatal si bunica mea au intrat in cooperativa cu acele terenuri,in cererea de intrare in cooperativa ca membru al familiei apare numai tatal si bunica mea.
Intrebarea mea ar fi daca totusi ei au dreptul la mostenire fiindca am fost refuzat de mai multe ori de consiliul local si sunt trecuti si ei ca mostenitori legali (pe baza cereri depuse)
Va rog daca cineva ma poate ajuta cu un sfat ce am de facut,astept si mesaje private sau email.
Multumesc anticipat
Pe "tabelul nominal cuprinzand fostii proprietari si mostenitorii acestora" emis de consiliul local apare numele bunicului si ca mostenitori dupa el numele tatalui si a fratelui tatalui meu.