avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită URGENT VA ROG :Cont poprit cu credit ipotecar in ...
Discuție deschisă în Executare silită

URGENT VA ROG :Cont poprit cu credit ipotecar in derulare

Am un un credit ipotecar in derulare si ANAF mi-a pus poprire pe contul in care achit rata bancara. Momentan nu mai pot plati rata pentru ca banii se duc automat in contul ANAF ......si nici nu pot achita datoria ANAF (o datorie destfel suspecta) ca sa se elimine poprirea.
Ce pot face in aceasta situatie. Mentionez ca nu mai timp decat 2 saptamani pana cand banca mi-a dat termen sa rezolv ceva. Creditul (din 2008) nu este inscris in AEGRM !
Ce pot face ca sa rezolv aceasta situatie ? Exista vreo solutie ? Eu vreau sa achit ratele si nu pot ! Sa dau banca in judecata ca nu a inscris creditul in Aegrm , sa dau anaful in judecata ca sa-mi ridice poprirea pana la rezolvarea situatiei (v-am spus suma pe care o datorez catre Anaf este suspecta) .
Cel mai recent răspuns: ContSters199098 , utilizator 16:07, 4 Aprilie 2011
Am depus acum 30 zile un memoriu la ANAF prin care am intrebat ce reprezinta suma si daca o pot esalona . Pana in momentul de fata nu am primit niciun raspuns

Am discutat cu banca daca pot plati cu intarziere si mi-au zis ca nu pot pentru ca creditul nu este inscris in AEGRM ,iar banca momentan o taraie cu acceptarea codebitorului (imi tot spune maine va dam raspuns , maine va dam raspuns , maine va dam raspuns)

Deja am 80 zile de intarziere. Mi-e ca o sa-mi zica asta e vrem sa ne inapoiati creditul sau va executam silit.(bani pe care nu am cum sa-i inapoiez decat in 5 ani , desi creditul e pe o perioada mai lunga) Defapt creditul este unul de nevoi personale si este garantat cu apartamentul mamei. Ce pot face in acest caz ? Eu vreau sa platesc si la banca (bani de care dispun) vreau sa platesc si la ANAF (bani de care nu dispun decat printr-o esalonare)
Mentionez si faptul ca mie Anaf nu mi-au adus l-a cunostinta ca datorez vreo suma !
Pana atunci problema e banca !
Daca Banca nu are gaj pe conturi inscris la AEGRM, nu conteaza daca rata e scadenta sau nu, banii se duc la executorul bugetar.
Solutia ar fi, daca banca are juristi, le vor gasi - si daca vor
Exbrom - eu am dat varianta aia de mai sus pentru ca orice banca normala are inscrierea la AEGRM :). In cazul ala mergea varianta propusa de mine.
De acord cu tine, dar... si bancile normale in anumite perioade au incercat ieftinirea creditelor prin evitarea taxei de inregistrare la AEGRM.
Solutia ta este cea mai buna cand exista inscriere la arhiva electronica. Dar exista solutii si cand nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anaf mi-a blocat un cont în care îmi plăteam un credit pe persoană fizică. dacă depun bani în acel cont cine ia banii? catalinm75 catalinm75 Buna seara! ANAF mi-a blocat un cont deschis pe persoana fizica la Idea Bank. In acel cont eu imi plateam un credit, care este platit la zi. Eu recunosc ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi; executare fiscala vs executare bancara alexia2004 alexia2004 Buna ziua , oameni buni ,va rog ajutati-ma cu o lamurire: ANAF mi-a pus poprire pe conturile bancare- iar aceste conturi nu sunt conturi curente, ci conturi ... (vezi toată discuția)
Poprire atat pe salariu, cat si pe contul ipotecar cec ioana-b ioana-b Buna ziua, In urma unei executari silite, mi s-a pus poprire pe contul de salariu, cat si pe contul de la CEC unde am un credit ipotecar. Am facut ... (vezi toată discuția)