avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... FURT
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

FURT

De curand mi s-a furat telefonul.Eram la chef la o pensiune cu colegii de la facultate, acestui grup i s-au alaturat inca 2 persoane, venind cu pretextul de a aduce niste cd-uri, dj-ului.Telefonul meu a fost vazut cu putin timp inainte de a parasi salaa de dans, dupa jumatate de ora cand m-am intors, acesta disparuse.In sala ramasesera doar 3 persoane: dj-ul si cei care au adus cd-le(acestia fiind prieteni cu dj.)Cand am coborat cei 2 Straini plecasera imediat dupa mine.Mi-am dat seama doarece erau la jumatate de ora distanta de mers pe jos fata de noi. Am stiut ca ei au luat telefonul asa ca am incercat sa dau de ei.sub amenintarea k ma duc la politie s-au dat de gol ca furasera telefonul, dar acuma nu mai rasppund la telefon.Am decis sa ma duc la politie sa le prezit cazul.Eu am contractul pe baza caruia am cumarat telefonul, am si acel cod cu care poate fi urmarit telefonul.Vreau sa stiu daca are rost sa ma duc la politie? Ce ar trebui sa le spun? Si daca credeti ca politia si-ar da interesul? Am aflat ca aceste persoane sunt dejea sub observatia politiei.
Cel mai recent răspuns: ContSters170716 , utilizator 17:26, 20 Martie 2011
Va multumesc foarte mult, maine ma voi duce sa depun plangerea.Mai am o intrebare: Infractiunea s-a petrecut intr-o localitate vecina, iar cei de la sectia de politie de care apartin mi-au zis sa merg sa depun plangerea acolo, in cazul in care nu se va lua nici o masura acolo, pot depune plangerea si altundeva?
D-ra, depuneti plangerea la politia de care apartine locul furtului.
Indicati in declaratie toate elementele, imprejurarile precum si persoanele care au cunostinta de furt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cer ajutor!!! vladutz_vladutz vladutz_vladutz Buna ziua.. cu toate ca imi este foarte greu trebuie sa o fac. Acum ceva timp am luat un telefon de la un coleg( l-am furat) si apoi l-am si vandut! Acum ... (vezi toată discuția)
Furt maryalice09 maryalice09 Buna ziua. Sunt cu cineva de un an si mi-am petrecut saptamana la el (mentionez ca nu suntem impreuna). Aseara a venit in vizita un prieten de-al lui si au ... (vezi toată discuția)
Furt telefon mobil andrei19 andrei19 Buna ziua! Acum cateva luni,am fost la un chef cu niste prieteni,nu eram multi,vreo 8 persoane, la un amic acasa.La un moment dat eu am plecat cu inca un ... (vezi toată discuția)