avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nr. de zile de concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nr. de zile de concediu de odihna

Buna ziua!
In anul 2006 in luna nov. (13) am intrat in concediu de crestre si ingrijire a copilului de pana la 2 ani, dupa ce , in prealabil, am beneficiat de cele 126 zile de concediu de maternitate. in acel an am efectuat intregul concediu de odihna la care aveam dreptul in 2006 (22 zile).in martie 2008 (1 martie) mi-am reluat activitatea la acelasi loc de munca.
Intrebarea: la cate zile de concediu de odihna am dreptul anul acesta(2008), avand in vedere situatia anterior mentionata?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: 77alecsandra , utilizator 20:44, 8 Iunie 2008
Nu vi se diminueaza concediul de odihna cu nicio zi ..... opinia mea potrivit careia perioada concediului pentru crestere copil constituie vechime in munca rezulta din prevederile art.18 alin.7 din OUG nr.148/2005, care contin acest lucru.
Ultima modificare: Luni, 9 Iunie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
MULTUMESC FRUMOS, ELIS!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul zile concediu de odihna lidia31 lidia31 buna ziua. Am si eu o nelamurire: sunt angajata din 14 noiembrie 2008 si pe parcursul anului am avut o saptamana de concediu fara plata si 2 saptamani de ... (vezi toată discuția)
Zile co anulate AnaisB AnaisB buna ziua, in oct 2006 am intrat in concediu medical prenatal si mai aveam 3 zile neefctuate din CO pe care serviciul personal a refuzat sa mi le dea pe ... (vezi toată discuția)
Angajarorul refuza acordarea concediului de odihna la revenirea din cic Parvu Parvu Am revenit din CIC pe data de 16 aprilie 2008. Inainte de intrarea in concediul postnatal, 15.04.2008 si in CIC, 02.08.2006, am efectuat concediul de odihna ... (vezi toată discuția)