avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... reziliere contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

reziliere contract de prestari servicii

Buna,
as dori sa stiu cum pot rezilia un contract de prestari servicii (pachet de servicii software) daca contractul a intrat in vigoare la data de 1 mai 2007 cu prelungire automata pe inca un an daca nu se solicita in scris terminarea contractului. Noi nu mai folosim serviciile lor din aprilie dar nu a anuntat nimeni pana cand ei au emis factura, care se plateste anual la aniversarea contractului in cel mult 5 zile de la emiterea ei. Daca ii anunt ca reziliez contractul pot ei sa ma oblige sa mai platesc 1 an de zile?
multumesc, m.c. #-o
V-am rugat sa ne spuneti daca mai gasiti ceva, asta insemnand in plus pe langa ceea ce deja ne-ati spus. Astea le-am comentat si nu va ajuta cu nimic.
Daca nu le-ati facut o notificare pe imbogatirea fara justa cauza si alte sperietori de ciori, daca numai i-ati rugat frumos in scris, fara articole de lege si fara sa incercati sa le aratati ce ar pierde ei, ati pierdut si sansa cu notificarea!

Daca repetam ce am discutat pana acum, nu vad cum vom ajunge la altra concluzie in baza acelorasi doua prevederi.

Este culpa dv., ati uitat sa reziliati contractul, ati acceptat factura... asa incat, daca nu mai e nimic altceva in contract...
Rezilierea unilaterala se face in conditiile din contract, anume daca e precizat cand se reziliaza, la aniversare sau nu... Eu v-am intrebat despre asta, nu ati raspuns...
Ce ati scris in notificare? Le-ati aratat ca posibilitatea de prelungire presupune un nou acord? Nu cred insa sa aveti castig in instanta si cu factura acceptata si tot... De aceea o notificare buna era o sansa reala mai mare. Zic eu, in lipsa actului...
Ultima modificare: Joi, 12 Iunie 2008
Liliana Gradinaru, Avocat
Citeste prevederile L 193/06.11.2000 art 4. O sa-ti rezolve problema daca nu ai rezolvat-o deja (in legatura cu prelungirea contractului pe inca un an)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii la asociatia de proprietari fara reziliere ! Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Buna seara, vreau sa va prezint urmatoarea situatie : -la data de x am incheiat in forma scrisa un CONTRACT de prestari servicii cu Asociatia de Proprietari z ... (vezi toată discuția)
Rezilliere contract prestari servicii financiare aartist aartist Am incheiat un contract cu urmatoarele clauze: "Prezentul Contract se incheie pe o perioada de 1 an. Contractul va fi prelungit in mod automat, la expirarea ... (vezi toată discuția)
Incetare contract babysee babysee Buna ziua, am o nelamurire: pot solicita incetarea unui contract de p-s avand in vedere ca in cuprinsul lui s-a omis inserarea unor clauze legate de ... (vezi toată discuția)