avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... data incetarii CIM in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

data incetarii CIM in cartea de munca

Buna seara.
Avand in vedere ca decizia de concediere disciplinara a fost emisa in 08/07/2010 iar acest document mi s a comunicat abia in data de 12/08/2010 care trebuia sa fie data incetarii CIM in cartea de munca?
In cazul meu data incetarii cim in cartea de munca este 08/07/2010.
Cum poate o decizie sa si faca efectul avand in vedere ca in data de 08/07/2010 aceasta decizie nu era comunicata, stiut fiind ca orice decizie produce efecte doar dupa comunicare.
Este acest aspect un motiv de nulitate a deciziei in instanta?

Cel mai recent răspuns: CORTEX , utilizator 19:26, 23 Martie 2011
decizia s a trimis prin posta recomandat si eu am preluat imediat ce mi a adus postasul, postasul mi l a inmanat personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie data deciziei de cocediere amya1808 amya1808 Este lovita de nulitate o decizie de concediere in baza art. 61 lit a Codul Muncii, comunicata prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, daca in ... (vezi toată discuția)
Contestare cercetara disciplinara - conditii Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. As dori sa va intreb in ce conditii se poate contesta decizia unui raport intocmit pentru cercetare disciplinara, de catre angajatul subiect al ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare c.i.m. - art.55 lit.(b) codul muncii. nimar nimar Buna ziua, In cursul anului 2010 agajatorul X emite o Decizie de incetare a C.I.M.-ului salariatului Y in temeiul art.55 lit.b Codul Munii - [b][i]cu ... (vezi toată discuția)