mihaibocancea a scris:
Nu am avut nici un moment intentia de a disculpa sau inculpa pe cineva anume.Nu am fost la fata locului sa vad cum s au petrecut lucrurile.
Ce voiam eu sa scot in evidenta era cam urmatorul lucru:la noi de foarte putine ori cei care poarta vina cea mai mare sint adusi sa dea socoteala,dau socoteala cei fara bani si care nu au ,,spate".Si sa fim sinceri..un avocat bun care sa il reprezinte pe vatman va costa..Scuze celor din breasla.,dar asa stau lucrurile.
Cunosc un caz in care un tramvai a deraiat de 3 ori in 5 zile iar a patra oara a lovit o fata de 18 pe un trotuar in urma deraierii.Regia nu afost trasa la raspundere si nici cineva din conducere.A fost insa condamnat si pus sa plateasca 500.000.000 lei vatmanul.Singurul lucru pe care l au facut sefii regiei a fost sa ii propuna fetei angajarea in cadrul regiei.
Si cum va spuneam la expertiza a reiesit ca vagonul corespundea tehnic...
deci....
Cred ca pretul cerut de un avocat bun este mai mic decat pretul a cativa ani de inchisoare! Iar colegii vatmanului, eventual sindicatul, mai ales daca stiu cum stau lucrurile, cred ca il vor ajuta ( in cazul in care nu este intr-adevar vinovat)!