avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresiune

Buna ziua.acum 10 zile am fost agresata de o persoana care a fost identificata.am facut plangere la politie unde m-am prezentat cu certificatul medico legal.problema mea este ca nu cunosc identitatea agresorului si nici sanctiunea care i-a fost aplicata,desi am cerut acest lucru in mod repetat atat domnilor politisti care l-au identificat dar si domnului inspector unde am facut plangerea.este normal?cine protejeaza identitatea agresorului,politia sau legea?precizez ca incidentul a avut loc la locul de munca.astept un raspuns,va multumesc
Cel mai recent răspuns: passerotto , utilizator 14:51, 28 Martie 2011
@passerotto
In mesajul anterior v-am spus ca o sa vi se comunice ordonanta procurorului, unde veti gasi toate datele care va intereseaza.
Pt ca dvs. nu ati aratat numele faptuitorului in plangere, cercetarea penala a inceput doar in rem, adica doar in legatura cu fapta. Imediat ce se va incepe (sau nu) urmarirea penala in personam, o sa vi se comunice oficial si numele faptuitorului/invinuitului.
De mentionat ca daca fapta s-a savarsit in data de 14.03.2011 mai aveti de asteptat, de la cateva luni la un an, intre timp, cum am aratat mai sus, veti fi chemat pt declaratii.
Aveti rabdare.
o sa am rabdare,ca altceva ce pot sa fac?va multumesc din nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica LawAndOrder85 LawAndOrder85 As dori sa stiu si eu in cazul in care am fost dat afara cu forta dintr-o casa de catre o persoana fara autoritate directa in casa respectiva,batut cu ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal 4-5 zile MCristiiii MCristiiii Bună seara, Am fost bătut de patru persoane după care mi-am scos certificat medico-legal. Medicul mi-a dat 4-5 zile de îngrijiri medicale. Agresiunea ... (vezi toată discuția)
Victima a unei agresiuni. ce trebuie sa fac? c.l.s. c.l.s. Buna ziua. Am o problema si vreau sa stiu exact ce trebuie sa fac in aceasta situatie. Zilele trecute am avut un schimb de replici cu un vecin (fiecare dintre ... (vezi toată discuția)