avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CUM SA PROCEDEZ ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CUM SA PROCEDEZ ?

In extrasul de carte funciara am o sarcina pe care vreau sa o radiez .Este vorba de o plangere penala urmata de un proces penal care s-a judecat . Am sentinta definitiva . Ce trebuie sa fac acum , sa o legalizez?si apoi cui sa ma adresez pentru radierea sarcinii ?sectiei de politie care a primit plingerea si a cerut oficiului de cadastru inscrierea sarcinii sau direct oficiului de cadastru ?Un prieten mi-a spus ca trebue sa merg la sectia de politie sa cer radierea pentru ca ei au dispus inscrierea sarcinii.Voi ce ma sfatuiti sa fac? Precizez ca e vorba de un teren din care vreau sa vind o jumatate iar pentru asta trebuie sa fac dezmembarea cartea funciara intabulare e.t.c. dar mai intai trebuie sa radiez sarcina .Astept pareri .Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 15:16, 8 Iunie 2008
Da ! acum stiu ce tre. sa fac .Mii de multumiri .Ozi buna.=D>
Cred ca taxa judiciara de timbru este de 4 lei pentru investirea cu formula executorie ;).... si nu 60 lei.... :)
elis a scris:

Cred ca taxa judiciara de timbru este de 4 lei pentru investirea cu formula executorie ;).... si nu 60 lei.... :)

Scuze, taxa este de 6 lei, nu 60...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras carte funciara t0much t0much Am castigat procesul in vederea unui apartament de pe urma defunctei mame prin hotarare judecatoreasca irevocabila in care specifica sa platesc surori mele o ... (vezi toată discuția)
Radiere litigiu atomol atomol cum si unde se poate cere radierea unui litigiu inscris in cartea funciara ???litigiu solutionat cu multi ani in urma???multumesc!!!!!! (vezi toată discuția)
Sentinta partaj soti- radiere notari din cartea funciara Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua, care instanta este competenta sa solutioneze cererea de radiere notari din cartea funciara( respectiv sechestru asigurator si interdictia de ... (vezi toată discuția)