avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Mediere program vizitare minor
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Mediere program vizitare minor

Fostul meu sot are drept de vizitare minor conform hotararii judecatoresti. Programul se respecta, chiar mai mult, vine si in zilele care nu sunt mentionate in hotararea de divort si se vede cu copilul.
Cu toate acestea, m-am trezit cu un mesaj de la un mediator care ma cheama la mediere pentru modificarea programului de vizitare minor.
Care sunt obligatiile mele fata de acest mediator? Trebuie sa ma prezint la aceasta mediere sau nu? Daca nu ma prezint ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 10:50, 4 Aprilie 2011
Cred ca pentru a exista orice fel de intelegere, fostul sot ar trebui sa-mi adreseze mai intai o cerere. Asa cred eu ca ar fi civilizat. El nu a facut nici o cerere. Nu vad de ce ar trebui sa-mi faca aceasta cerere un mediator si nu fostul sot. In prima instanta, fostul sot ar trebui sa-mi adreseze cererea si numai daca ar fi refuzat ar fi logic sa mearga la mediator pentru mediere.
Nu, din pacate lucrurile nu stau asa cum credeti dvs. ca ar fi bine.
Fostul sot nu are obligatia de a va adresa o cerere inainte de mediere.
Dar un telefon putea sa va dea, va spuna ce vrea si sa va intrebe daca ati fi de acord sa veniti la o mediere.
Astfel, nu ar mai fi pierdut timpul mediatorul, sa redacteze cererea si sa plateasca trimiterea ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizita moglanmatei moglanmatei in urma procesului de divort nu sa stabilit un program de vizita pt copilul din prima casatorie si as vrea ca acest lucru sa se intample de aici incolo fiindca ... (vezi toată discuția)
Medierea la program de vizita maara maara Buna ziua. Am nevoie de o lamurire pana la primul termen de judecata. Situatia este urmatoarea:am inaintat cererea pt. programul de vizita minor si am primit ... (vezi toată discuția)
Cum este formularea corecta ptr partea de inceput a intamp la act de program vizite nettie nettie Va rog dati-mi un sfat pentru modul de formulare a partii de inceput a intampinarii Trebuie sa fac intampinarea la o act.de stabilire a programului de ... (vezi toată discuția)