avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dupa cat timp se sterge cazierul si care sunt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dupa cat timp se sterge cazierul si care sunt conditiile

buna pentru toti
am fost condamnat in 1997 la 3,2 ani in lipsa pentru furt auto ajutat de un prieten ,am fost condamnat in lipsa si pedeapsa sa prescris presupun in 2007 .Asi vrea sa stiu care sunt procedurile pentru ami curata cazierul si dupa cat timp de la prescrier esi ce demersuri trebuie sa fac pentru a obtine un cazier judiciar curat.
Poate v- a intrebati de ce nu m-am presentat la proces ...eram in USA din 1996 septembrie si nu avea rost nu mai pupam o alta visa ...
Buna ziua..am facut cerere de reabilitare printr un avocat in hunedoara unde am domiciliul..si am primit admiterea in instanta inca din 4.2016..astazi 27.3.2019 merg sa scot un cazier din bucuresti pentru angajare cand ce sa vad cazierul nu a fost sters..eu sunt nascut in galati..am vbit cu cei din hunedoara au spus ca au trimis comunicarea in galati..am vbit in galati la inspectorat ei zic ca nu au primit..cine e de vina in situatia data,eu am platit onorariul avocatului inca din 2016..am vbit si cu el..nu ma asteptam sa am o astfel de surpriza!!ce pot face pe cine sa trag la raspundere?
an anul 1993 am fost condamnat la 6 ani pentru infractiunea de tentativa de omor si am executat 4 ani,am scos cazierul din mun.petrosani si nu am cazierul curat,am nevoie pentru sc.de sofer .mentionez ca am fost condamnat la Deva.cum trebuie sa procedez?
Bună ziua! În anul 2006, m am eliberat după o pedeapsa de, 3,6 luni! Nici pana azi nu mi am făcut reabilitarea. Cum sa procedez??? Nu mai am biletul de eliberare, nu mai știu nimic! Mulțumesc! Sunt din sectorul 2!
Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2020
Nicoleta Petcu, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Sbuna ziua!Soțul meu a depăsit termenul de ședere in azilul din Germania si a fost expulzat după ce a făcut o lună de arest in Germania.Apoi a primit reject pentru Europa doi ani care s.au finalizat in aprilie.A depus acrele pentru viza de intregirea familiei(eu fiind romancă)și a primit "reject"I.mi puteți spune din ce cauză?Este din cauză că are cazier după cei doi ani de restrictie ?Și cam cat ține acest cazier pănă se șterge?Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cand imi expira cazierul judiciar??? tanase_78 tanase_78 Fratele meu a fost condamnat la 3 ani si 6 luni in cu executare.A facut pedeapsa acum este liber din 2014.Cand o sa aiba cazierul curat...Dupa cati ani??? (vezi toată discuția)
Interesat - cazier curat lupudumit lupudumit Am fost condamnat la 1,6luni cu suspendare si 3ani termen incercare in 2006 cind scot cazierul mi se trece tot in el ce trebuie sa fac sau cum pot sa fac sa am ... (vezi toată discuția)
Efect asupra cazierului judiciar statemar28 statemar28 Buna ziua, Va multumesc daca va luati timp sa cititi si sa ma ajutati in problema mea. ..Am cazier judiciar,iar acest lucru imi afecteaza enorm viata in toate ... (vezi toată discuția)