avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce ne facem cu politia romana?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce ne facem cu politia romana?

Dragi concetateni forumisti,

Incep un subiect nou dedicat problemelor aparute in relatia cu politia romana, probleme a caror rezolvare eu nu o mai gasesc. Apelam la politie cu speranta ca lucrurile se vor rezolva insa de cele mai multe ori ele ramin la fel sau se agraveaza, fara ca dumnealor sa intervina cumva.
Va rog sa desfasuram un dialog pentru a gasi impreuna solutii de tratare in relatia cu aceasta institutie platita de noi pentru noi si care e departe de a ne apara interesele.

Voi incepe eu cu povestea mea si va multumesc anticipat pentru sfaturile sau comentariile dvs. pretioase.

Locuiesc intr-un complex rezidential nou si printre vecini m-am trezit cu interlopi si prostituate, unele cu condamnari. Acestia au incalcat frecvent drepturile mele si sunt extrem de agresivi, si-au impus legea lor proprie mizind probabil pe ceva.
La solicitarile mele de a se comporta civilizat m-am trezit injurat, agresat verbal si fizic, au pus cainii lor sa sara pe mine, acestia m-au muscat, samd.
Am facut plingeri, unele penale, am discutat cu politistul de proxmitate - nimic!
Plingerile penale zac in sertare de un an, cei reclamati sunt chemati in grup la audieri, nu fac nici o ancheta pe teren, tot timpul spun sa sunam la 112 care mai nou nu mai intervine decit cind li se pare lor urgenta. Spre exemplu, am fost atacat de cainii drelor lasati liber intentionat si 112 a refuzat interventia, de 3 ori.
Am scris mai departe, am fost in audiente la mai marii politiei capitalei, la control si raspunsurile sunt de forma, alaturi de subiect, nu raspund la obiect, nu sanctioneaza lipsa de reactie a politiei, mi-am pierdut timpul cu ei.
Sunt nevoit sa ma gindesc la o schimbare de domiciliu din cauza asta.
Principala mea problema e ca politia de proximitate nu face ce trebuie ca sa potoleasca golanii in faza incipienta a conflictului si acestia vazind ca nu patesc nimic, fac si mai rau si se ajunge la plingeri penale. Plingerile penale ajung la procuror si acesta in comparatie cu ce cazuri grave are, fara spitalizare si rani, da NUP. Si golanii vecini, unii sunt doar chiriasi, triumfa si continua.
Ce ne facem cu politia romana si cum pot fi ei obligati sa actioneze?
Nimic din ce am facut pina acum nu a functionat. Mentionez ca la fiecare caz avut am precizat temei legal, am furnizat probe dar tot degeaba. Mai nou, prostituatele de care politia se face ca nu stie #-o au facut ele plingeri impotriva mea, voi afla maine pe ce tema, desigur plingeri mincinoase.
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 17:26, 14 Aprilie 2011
Ce ne facem cu politia Romana?

Intrebarea corecta ar fi "Ce ne facem cu politiile Romane?" #-o
Adica politia M.A.I., politia comunitara, politia locala, politia sanitar-veterinara, etc.etc.etc.
Nimic. Made in Romania.
Pana la urma, ca si unitatile militare de la Otopeni din '89 se vor bate si distruge intre ele :duh:
Ca... pestele... de la cap...

Mai trist este ca "informatiile" procesate ulterior de parchet si justitie ("Justitia in slujba cetateanului") sunt "fabricate" pe la "politii". Ca asa e statul de drept:rofl:
Am innebunit?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2011
ContSters184021, utilizator
nu prea :D
problema de baza stiti care e? noi ne-am facut-o cu mina noastra . noi am ignorat (chiar batut) valorile umane ale natiunii si am lasat gunoaiele sa iasa la suprafata. asta e. acum beneficiem de rezultatul propriilor noastre fapte (voturi). crud dar adevarat. au reusit cu ajutorul nostru nemijlocit sa distruga orice criteriu de valoare si sa le impuna pe ale lor. la londra se pregatesc de nunta regala (apropos ati auzit de vre un scandal de coruptie pe acolo, sau de licitatii masluite, sau ca un magistrat sa fie nasul unui mafiot?) iar la noi se taie din indemnizatiile pers cu handicap... pina la urma nu moare un popor pentru o mina de smecheri.
Scuzati, asta cu politia nu vad sa tina de mine sau de dvs. Neaplicarea legilor, sfidarea lor, se face chiar de catre cei care sunt platiti s-o aplice. Ce-i impiedica sa faca ce trebuie? Pai ei s-au dat cu smenarii pentru bani, simplu ca buna ziua.
Nici cu procurorii nu mi-e rusine, am vazut eu 2 saptamina trecuta... mi-a trecut de ei...la procuror poti primi dreptate cind esti mort! Sau in spital de nu stiu cite zile, poate nici atunci. Nici astia nu vor sa aplice legea.
Nu vi se pare suspect ca tocmai cei care sunt pusi sa faca dreptate, nu fac?
Cine ii incurajeaza in asa ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ong apararea drepturilor omului Dana Marin Dana Marin De 3 ani locuiesc intr-un complex de blocuri noi. Din nefericire am vecini interlopi cu care, din cauza lipsei de bun simt si civilizatie de care dau dovada, a ... (vezi toată discuția)
Prostituate agresive Dana Marin Dana Marin 2 prostituate agresive care locuiesc in bloc cu mine m-au injurat in luna ianuarie 2010. Am facut o plingere penala impotriva lor si de atunci nimic nu s-a mai ... (vezi toată discuția)
Politia apara infractorii Costica33 Costica33 Am cumparat un apartament intr-un complex de blocuri noi. Aici locuiesc multi oameni seriosi, corporatisti si locuiesc si interlopi: prostituate, recuperatori, ... (vezi toată discuția)