Buna ziua.
In urma cu 1 an de zile a intrat in locuinta mea fostul sot cu iubita acestuia,m-au agresat si injurat.Acest fapt se intampla seara pe la ora 19. Iubita acestuia a filmat cand fostul ma lovea.Apoi au plecat. Eu am aflat mai tarziu ca ei arata filmul cu bataia la diverse persoane si abia dupa 1 an de zile am intrat si eu in posesia lui. Avand filmul in care se vede ca eram agresata pot sa-i reclam pt. violare de domiciliu si lovire sau este prea tarziu? Mentionez ca a trecut 1 an iar fapta s-a petrecut in jurul orei 19.
cum au intrat in casa? au spart usa? pe geam? sau chiar dvs le-ati deschis usa si ati permis intrarea in casa?
oricum, din ce spuneti nu violarea de domiciliu va deranjeaza - deoarece ati fi depus plingere in 24 de ore de la savirsirea faptei - cit filmul.
iar asta se va vedea in ancheta, nu cred ca va exista o finalitate la acest dosar.
pe de alta parte exista si problema probatoriului - ei vor declara ca dvs le-ati permis si ca filmul este fals . INEC nu face expertize decit pe original iar daca dvs nu il aveti nu veti putea proba infractiunea de violenta (care oricum este prescrisa).
iar ptr infractiunea de violare de domiciliu va fi declaratia dvs impotriva lor si in lipsa unor martori (care nu vor exista sau nu vor fi credibili dupa 1 an de zile de la fapta) dosarul se va clasa.
Bineinteles ca nu i-am invitat eu in casa.Cei doi bateau puternic in usa si,cand am intredeschis sa vad ce se intampla,s-au impins in usa si au intrat cu forta in casa. Asta nu e violare de domiciliu?
Scandalul a fost auzit de vecini.Permanent am probleme cu el si de fiecare data este acoperit de colegii lui(el este politist).Din acest motiv nici nu am reclamat infractiunea fiindca stiam ca fara o dovada politistii nu vor face nimic si imi vor ride in fata.
A mai fost un incident cand m-a lovit pe strada,eu l-am reclamat am indicat martorii care erau de fata insa nu s-a intamplat nimic fiindca el a vorbit cu martorii imediat dupa incident iar la audiere acestia au declarat ca nu stiu nimic.
Acum intelegeti de ce nu l-am reclamat atunci?
Acum consider ca situatia e altfel deoarece am filmuletul si nu mai poate sa nege.Ma tem doar sa nu convinga el vecinii ca acestia sa declare ca nu au vazut si auzit nimic. Cum as putea proceda?
din pacate filmul nu valoareaza mare lucru daca nu se poate expertiza, asa cum v-am spus. din ce spuneti, nu aveti probe si degeaba veti face plingere.
data viitoare sunati la 112, va este mai util decit orice altceva. Orice interventie la 112 se finalizeaza cu un raport indiferent cine este cercetat deoarece toate apelurile sunt inregistrate in sistemul national si chiar daca este coleg cu ministrul, tot va apare raportul privind reclamatia.
veti avea astfel dovezile de care aveti nevoie in viitor.
Hartuire sexuala
Am_i
De aproape o luna sunt chinuita de un prieten de familie.. cand spun chinuita ma refer la faptul ca ma suna, imi da mesaje, ma cauta acasa si la munca si totul ... (vezi toată discuția)