Buna ziua.
In urma cu 1 an de zile a intrat in locuinta mea fostul sot cu iubita acestuia,m-au agresat si injurat.Acest fapt se intampla seara pe la ora 19. Iubita acestuia a filmat cand fostul ma lovea.Apoi au plecat. Eu am aflat mai tarziu ca ei arata filmul cu bataia la diverse persoane si abia dupa 1 an de zile am intrat si eu in posesia lui. Avand filmul in care se vede ca eram agresata pot sa-i reclam pt. violare de domiciliu si lovire sau este prea tarziu? Mentionez ca a trecut 1 an iar fapta s-a petrecut in jurul orei 19.
Poate filmulteul acela are si sunet si se poate distinge cate ceva, din care sa reiasa unele indicii ale patrunderii fara drept in locuinta.Apoi, vecinilor aceia care au auzit scandalul ar trebui sa le puneti in vedere faptul ca ii veti indica drept martori si ca, daca nu declara adevarul vor fi pasibili de pedeapsa pentru marturie mincinoasa.
Sigur ca acum toate caile par imposibile, dar eu zic sa incerce macar .Fiindca nu se stie.
Da,filmuletul are sunet. Se poate auzi cand el ii spune sa filmeze si-i spune pe nume.Si ea-i spune pe nume si-l asigura ca filmeaza tot. Se aude clar cum injura,tipa si vorbesc urat. Apoi se vede clar cum el ma loveste, se aude chiar pliscaitul de pumn. Credeti ca nu ma ajuta deloc aceasta proba?
Hartuire sexuala
Am_i
De aproape o luna sunt chinuita de un prieten de familie.. cand spun chinuita ma refer la faptul ca ma suna, imi da mesaje, ma cauta acasa si la munca si totul ... (vezi toată discuția)