avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită prescriere datorie fisc
Discuție deschisă în Executare silită

prescriere datorie fisc

Va rog foarte mult, am nevoie de un sfat, situatia mea este un pic mai complicata si nu stiu ce sa fac.
Tatal meu avea o datorie neachitata la fisc, de prin 2005. In 2007 a decedat. Dua deces, am tot primit, e adresa mea (unde el a locuit in ultima perioada a vietii), somatii, pe numele lui. In 2009 am facut succesiunea (nu am avut inspiratia sa op fac sub beneficiu de inventar). Acum, in martie 2011, primesc, dar TOT PE NUMELE LUI, o instiintare ca s-a trecut la executarea silita. ce sa fac in aceasta situatie ? Pe de o parte, Prin succesiune i-am reluat Pasivul, dar pe de alta parte, se imlineste termenul de Prescriere de 5 ani, [erioada in care fiscul a trimis constant instiintari, dar toate pe numele lui, nu al meu. Sunt eu obligat in aceasta situatie sa platesc ? Functioneaza termenul de prescriere ?
In plus, sunt intr-o situatie foarte dificila, nu am loc de munca si situatia ma sperie.
Rog foarte mult, un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Vranceanud , utilizator 11:58, 1 Aprilie 2011
Voi reveni diseara cu mai multe detalii. Ceea ce vreau sa intreb insa acum este: toate instiintarile au fost trimise pe numele tatalui meu si nu e al meu personal. Decip eu tim de 5 ani nu am fost somat, instiintat, etc c- nu se poate ion acest caz sa beneficiez de rescritie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea cheltuieli judecata robert-nicholson robert-nicholson Buna. Am fost condamnat definitiv in septembrie 2005 definitiv art.215. Si am fost obligat sa plătesc cheltuieli judecata in valoare de 2000 roni. Am ... (vezi toată discuția)
Executare silita romeo_sms romeo_sms buna ziua, mama a facut un credit in data de 28.02.2006 un credit de nevoi personale cu rate lunare pe 5 ani.am inteles ca in ziua de azi contractele de nevoi ... (vezi toată discuția)
Scadere debite prescrise DELIA DELEANU DELIA DELEANU Buna ziua.Va rog sa ma ajutati sa lamuresc o problema privitor la scaderea debitelor din evidenta.Deci,avem intocmite dosare de executare silita.Debitele sunt ... (vezi toată discuția)