avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general diferente imense stoc scriptic fata de cel faptic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

diferente imense stoc scriptic fata de cel faptic

ajutor
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 01:21, 4 Aprilie 2011
Multumim Diana.

Stimate @nutujean ,colega mea d-na Magda Staicu v-a oferit deja mai multe soultii. Numai ca va trebui sa le si puneti in aplicare. In contabilitate ,in cazul de fata nu se poate face "un artificiu contabil " pentru a scapa peste noapte de un stoc de marfa in valoare de 400000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor perisabilitati! ContSters137674 ContSters137674 Buna seara! Va rog sa ma ajutati sa inteleg o problema: am perisabilitati legume de 90000 lei. in tabel la limita este trecut 0,20 lei. in capul de tabel ... (vezi toată discuția)
Reglare stocuri alinbobo alinbobo buna ziua , treaba sta in felul urmator, am vandut marfa in valoare de o suma de bani dar am trecut cumparatorului o suma mai mare pe factura si de aici ... (vezi toată discuția)
Stocuri balanta versus realitate ana & maria ana & maria stocuri in balanta neconforme cu realitatea! am facut inventarul si am diferenta mare intre sodul din balanta si realitatea inventariata, ce sa fac? (vezi toată discuția)