avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MOSTENIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MOSTENIRE

Buna! sintem 3 frati ,parinti decedati amindoi,avem doua pozitii doua case ,o casa este trecuta in cartea funinciara pe toti trei frati .una este trecuta pe parintii decedati ,. 2 ha pamint ,1 ha padure ,parintii sint decedati de 8 ani . Ce am putea face in situatia asta,mai ales caci fratele mai mare sustine caci totul este al lui deoarece are actele dupa toate cele mentionate mai sus si certificatele de deces ale parintilor , si nu a lasat nimic nici unuia dintre noi
VA MULTUMESC
Sursa era asta [ link extern ]
Doar ca la recurs Tribunalul Hunedoara a admis recursul, a respins exceptia lipsei de interes si a dispus continuarea judecatii.
Ultima modificare: Duminică, 10 Aprilie 2011
eumarian, utilizator
Oy-Gevalt! D-le eumarian esti o adevarata comoara la casa!
Dispozitivul sentintei d-nei Cososchi este o adevarata capodopera de logica

Admite excepţia lipsei de interes şi pe care de consecinţã respinge ca inadmisibilã actiunea ...

Vorba ceea: Ce naiba e aia "non sequitur" ? Chiar asa, ce o fi :hm:
:rofl:
Din cate am citit eu in regulament ,pe forum nu este permisa catalogarea parerii cuiva, indiferent cine ar fi , judecator sau utilizator,drept " prostie" de dragul " INTERESULUI meu pentru avocatnet".O seara buna!
Ultima modificare: Duminică, 10 Aprilie 2011
avvalentina, utilizator
Nu jigni ceilalti participanti la discutie si utilizatorii forumului in general
Nu ne plac utilizatorii cei care aduc jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii

Eu interpretez astfel regulile de mai sus: NU este permis sa afirmi despre cineva ca e prost DAR poti sa afirmi ca parerea lui este gresita, eronata, falsa, absurda sau, mai pe romaneste, o prostie, DACA opinia ta indeplineste prev. din art. 2.4 adica postul tau este bazat pe argumente si aduce un plus de valoare discutiei.
Eu n-am vazut nici un argument impotriva sustinerilor mele ca respingerea actiunii cu motivarea ca este lipsita de interes este absurda, eronata, gresita, falsa ... nu mai zic pe romaneste ca va suparati iar ... pentru ca ACEELASI interes care ma face sa merg la notar ma face sa merg si la instanta. Or, despre aceasta discutam.
Scrieti d-voastra, va rog: " Parere lui u.b.i.k. este o prostie-gogonata si argumentati-va serios opinia si zau daca ma voi supara"
As vrea sa subliniez eu o parte a regulamentului: raspunsurile trebuie argumentate, si evident nu cu jumatati de masura. Precizarea "extras jurisprudenta pe care o pot indica doar la cerere" mi se pare cu totul nepotrivita in conditiile in care tocmai acela este subiectul discutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune .notar sau instanta Mirel1 Mirel1 Suntem 3 frati , tata a murit in 2003 iar mama acum 2 saptamani. Dupa decesul tatalui nu s-a facut nici o succesiune. Cum trebuie procedat acum , mentionez ... (vezi toată discuția)
Schimbare notar ymke ymke Bna seara, In urma decesului sotului, am dezbatut succesiunea doar pt partea de actiuni detinuta la o societate comerciala. Dupa ce am reusit deblocarea ... (vezi toată discuția)
Deschidere procedura succesorala olarasu ileana olarasu ileana Buna ziua! Pentru deschiderea procedurii succesorale,cu mai multi mostenitori, unde este recomandat sa ne adresam, din punct de vedere al valoarii taxelor de ... (vezi toată discuția)