avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... masina avariata intr un carambol
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

masina avariata intr un carambol

ce trebuie sa fac daca am fost implicata intr un carambol si am bara spate sparta.......soferul care a provocat accidentul era baut........asigurare de Bulgaria......nici nu stiu daca e valabila ........am dat declaratii la politie.......soferul are dost ptr.sar penal......eu nu stiu ce sa fac.......am scos deviz de reparatii de la service ca asa mi a cerut politistul care se ocupa de caz.......Acum,eu ce mai am de facut......multumesc anticipat ptr. sfaturi
Cel mai recent răspuns: Cristina Oros , Avocat 20:59, 3 Aprilie 2011
TDorina a scris:

Politele intocmite in Bulgaria prevad acest lucru.

:offtopic:Va rog sa produceti si proba.Postati textul la care faceti referire, ca sa putem face o interventie corespunzatoare(reclamatie la BAAR).
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2011
nucu$, utilizator
MULTI DAU SFATURI DAR PUTINI CUNOSC
în primul rând vă constituiti parte civilă si menționați că doriti să fie introdus în cauză asigurătorul de răspundere civilă la care este asigurat autovehiculul care a cauzat accidentul.Dacă nu are asigurare solicitați să se dispună efectuarea unei adrese la Fondul de protecție a victimelor străzii care va fi introdus în dosar si care va verifica dacă există asigurare la acel autoturism, iar dacă nu există asigurare, fondul vă va despăgubi în baza actelor depuse la dosar după soluționarea cauzei penale. Am multe dosare de acest gen și sunt foarte multe aspecte de discutat pe ordinul 3119.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperire rca in caz de betie la volan iepurache2004 iepurache2004 as vrea sa stiu daca polita rca a unui sofer beat la volan care a produs un accident asigura despagubirea masinii lovite si a victimei. uni spun ca da,alti ... (vezi toată discuția)
Recuperare dauna totala rca Gelu-1 Gelu-1 Evenimentul s-a produs in felul urmator. Eu circulam regulamentar pe un drum cu o banda pe sens si se mergea in coloana fiind aglomeratie. In fata mea mergea ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit de o masina inmatriculata in bulgaria, rca-ul meu este expirat leorot leorot buna seara, astazi am fost lovit de o masina inmatriculata in bulgaria, din vina lui, pe care si-a recunoscut-o. eu am rca expirat. pot sa imi repar ... (vezi toată discuția)