avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzarea unui imobil sau teren fara acordul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzarea unui imobil sau teren fara acordul proprietarului

buna ziua
am nevoie de un sfat
bunica mea are o proprietate ,cu ceva timp in urma ea a utilizat foarte des actele de proprietate . Dupa cum observ s-a ajuns ca imoblie sau terenurile sa se vanda fara acordul proprietarilor sau fara stirea lor . Intrebarea mea este ce pot face si cui trebuie sa ma adresez pentru a evita vanzarea imobilului sau al terenului fara stirea ei (acord)?
cu stima cold
Cel mai recent răspuns: cold , utilizator 11:10, 15 Iunie 2008
buna ziua
va multumeasc pentru raspunsuri
incercam sa creez o solutie de siguranta pentru proprietar in sensul ca pe unde i s-au cerut actele ( copii ) nu i s-a cerut si certificatul de nastere sau cel de casatorie. Asadar pentru vanzarea imobilului sau terenului de catre falsificatori sa le fie mai greu sa reuseasca fara aceste acte . ( cred eu dar la noi totul este posibil )
va multumesc
cu stima cold

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Riscuri / nelamuriri /pasi de urmat achizitie imobil maral maral Buna ziua, Intentionez sa achizitionez un apartament si as avea nevoie de cateva sfaturi/lamuriri. Apartamentul este mostenit de 3 frati si de catre mama ... (vezi toată discuția)
Acte necesare contract vanzare cumparare teren intravilan stoicamarius87 stoicamarius87 Buna ziua, Mai pe scurt, doresc sa achizitionez un teren intravilan intr-o cumuna rurala , teren care a fost achizitionat de catre o societate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt posesoarea unui certificat de mostenitor, emis ... Roxi6 Roxi6 Buna ziua. Sunt posesoarea unui certificat de mostenitor, emis de un notar, act lovit de nulitate.Mostenesc un bun imobil care de fapt este vandut din ... (vezi toată discuția)