avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vanzare online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vanzare online

Buna ziua, apelez la dv in speranta in speranta in care ma veti putea ajuta cu niste raspunsuri.

Saptamana trecuta am vandut o camera intraorala unei persoane din Buncuresti . Camera a fost achizitionata de pe Ebay.com. I-am spus clientului ca nu stiu exact numarul de MgaPixeli ai camerei dar pe prospect scrie 4MP, deci atat ar trabui sa aiba.Iar in cazul in care nu ii convine pot sa ii returnez banii. Camera a fost trimisa, a fost achitata (valoare: 380 Ron) , l-am sunat pe client sa il intreb daca totul este ok...Acesta a fost nemultumit deoarece in loc de 4MP era de 0.9MP si mi-a zis ca imi trimite camera inapoi. Astazi cand l-am contactat sa il intreb daca a trimis pachetul, acesta mi-a zis ca nu mai trimite nici un colet si ca ma va contacta avocatului lui si va merge la politie sa depuna plangere. Am incercat sa rezolv problema dar continua sa ma ameninte. I-am spus ca ii trimit banii si sa pastreze camera, dar nu a vrut.. Nu inteleg de ce ma ameninta cu avocatul deoarece eu deja m-am oferit sa ii las si camera si banii.
Ce este de facut? Este o problema serioasa?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:25, 6 Aprilie 2011
Multumesc pentru raspuns. Nu am firma, nu sunt persoana fizica autorizata. Sunt stuent si mai aduc din cand in cand produse de pe ebay si le vand. El cand a cumparat a fost anuntat ca nu se emite facutra, si a intentionat sa cumpere mai multe produse pentru cabinetul stomatologic. Daca ar merge la politie ar fi si in detrimentul lui. Eu am toate conversatiile salvate.
Nu stiti cum s-ar desfasura activitatea politiei? El a zis ca pana vineri o sa ma caute politia. Mie mi se pare putin exagerat. Ce pot sa patesc? Pot sa primesc amenda? Dosar penal?

Va multumesc FOARTE mult pentru raspunsurile primite!!
Stai linistit. A zis asa doar sa te sperie. Din moment ce el nu doreste refurnarea produsului inseamna ca e multumit de el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune B3nassi B3nassi Salutare tuturor,am si eu o problema.am un cont pe un site de vanzari diverse nu dau numele pentru ca poate fi considerat spam,in urma cu cateva zile m-am ... (vezi toată discuția)
Abonament internet LISA2000 LISA2000 Buna ziua, Am si eu o problema: Am fost \"bombardata cu oferte\" de la o firma de telefonie mobila, am pus \"botul\", si m-am trezit acasa cu un USB ... (vezi toată discuția)
Falsuri grosolane viorelivascu viorelivascu Va salut! La multi ani!.Am si eu o problema,nu stiu daca am nimerit bine cu discutia mea!.Astazi am primit un colet ramburs prin posta de la un vanzator gasit ... (vezi toată discuția)