avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM part time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM part time

buna ziua.sunt angajat la o firma,unde vor sa-mi schimbe cm. in cm. part tyme.as dori sa stiu daca pot beneficia de somaj in acesta perioada?o alta intrebare este, daca ma pot chema si de 4 ori pe zi? mentionez ca sunt navetist si ca as cheltui mai mult pe naveta decat as castica.
Cel mai recent răspuns: Ina Dimitriu , Consilier juridic 12:16, 12 Aprilie 2011
Orice modificare a CIM se face numai cu acordul partilor. Asta inseamna ca modificarea timpului de lucru se poate face doar daca va dati acordul si semnati un document in acest sens.
Daca nu semnati nimic, nu va putea opera nici o modificare.
Cel mai bine este sa discutati cu cineva de la ITM, chiar sa formulati sesizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la somaj ? mobanu mobanu Buna ziua, intrebarea mea este daca am dreptul la indemnizatia de somaj in urmatoarea situatie: am lucrat incepand din august 2011 timp de 4 luni part time ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj irenaradulescu irenaradulescu Daca am contract part time, pe ce perioada poate fi incheiat ca sa pot beneficia de somaj. Sau mai bine zis pot beneficia de somaj dupa un contract part ... (vezi toată discuția)
Perioada drept ajutor somaj in caz de part time Radu Palu Radu Palu Buna ziua! Lucrez din 1 decembrie 2013 cu 6 ore/zi in cim. Saptamana trecuta am fost concediat verbal (am deschis alta discutie privind acest aspect). In ... (vezi toată discuția)