avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este legal sa suportam locatari taxele de executor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este legal sa suportam locatari taxele de executor judecatoresc

Buna seara,
Intrebarea mea este, daca este corect sa suportam noi locatarii cheltuielile cu executorul judecatoresc. Doamna administrator ne-a pus sa platim aceste cheltuieli, care le-a platit pentru un locatar care a fost dat in judecata din cauza restantelor foarte mari si a castigat asociatia, si a platit aceste cheltuieli catre executorul judecatoresc, pe care ni le-a luat noua in calcul, Este corect si conform carei legi?
Multumesc!
M-am lamurit de problema, multumesc de raspunsuri.
A fost o simpla intrebare, nu am vrut presupuneri si comentarii ca nu vrem noi proprietarii si alte interpretari.... Pe scurt vroiam sa vad daca este legal, tinand cont ca administratorul a incadrat aceste cheltuieli in lista de plata la cheltuieli de intretinere, fara explicatii. Ulterior dupa ce ne-am sesizat ni s-au dat explicatii. Dvs. nu ati fi suspicios, de aceste sume cand apar la plata? Si apoi ni s-a spus ca v-a incasa ulterior de la debitor, si ni se va restitui, dar cum?
Oricum va multumesc de raspunsuri, chiar daca unii din utilizatori au fost mai ironici la inceput.
Comentariu moderator
Multe intrebari puse de utilizatori care vor sa se lamureasca nasc adevarate discutii, mai mult sau mai putin complicate, mai mult sau mai putin pasionate, dar de fiecare data ramanem cu ceva...o idee, o farama de mentalitate sau chiar cu niste de semne de intrebare ....
Fiecare discutie din forum ne duce spre cunoastere...mai incet sau mai repede, mai greu sau mai usor, mai simplu sau mai complicat....
Ne-am bucura daca v-ati fi lamurit! :bow:
Multumesc, dar am specificat ca m-am lamurit, in mesajul anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante baetanu alexandra baetanu alexandra Daca administratorul a actionat in instanta un locatar rauplatnic si exista o hotarare judecatoareasca definitiva si irevocabile in favoarea asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de executare pe listele asociatiei de proprietari ContSters362803 ContSters362803 Buna seara! Administratorul a trecut suma ce reprezinta Cheltuielile de Executare Silita in totalul lunar al cheltuielilor de intretinere cu titlul de ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru cheltuieli apartament IonutDC IonutDC Buna ziua, Un locatar din blocul nostru nu contribuie deloc la cheltuieli. De 5 ani a strans restante la bloc. Nu si-a platit nici curentul si gazul asa ca ... (vezi toată discuția)