As vrea sa stiu daca m-a jignit cineva pe internet,cineva caruia i-am vandut niste sandale care apoi s-au rupt fara voia mea bineinteles apoi am fost blestemata si facuta hoata,nebuna si analfabeta ce pot face?apoi raspunzand jignirilor tot acea persoana a spus ca depune plangere la politie ca am jignit-o desi eu am fost facuta hoata.precizez ca nu ne cunoaste,avem doar adrese de email.Mi s-a spus ca voi fi apoi inchisa ca am jignit dar eu care am fost jinita ce pot face?sa merg si eu la politie si sa depun plangere impotriva cui?acea persoana m-a amenintat ca depune plangere.poate si impotriva cui daca nu ma stie?cum e cu injuraturile pe internet,e vreu lege?
Sfatul meu este sa intrerupeti aceasta legatura pe internet cu persoana care v-a adresat jigniri.Parerea mea, din ce in ce mai consolidata, este ca oamenii nu ar trebui sa se jigneasca sau sa se certe pe internet.Este o stupizenie sa facem asa ceva.In plus, la aceasta ora , insulta si calomnia sunt dezincriminate.Asa incat , oricat veti considera ca trebuie sa va mai jigniti, nu veti face decat sa va suparati inutil.
eu zic ca sunt chestii de gradinita....mai bine va vedeti de treburile fiecaruia:)...o sa va torturati...o sa va dea la gazete...sa va puna la colt pe coji de nuca ....cam atat se poate face de ambele parti....si se face cu schimbul...o saptamana dvs, urmatoarea, cealalta persoana...."pana ce dorinta-i gata"
Scuze....m-am abatut putin de la subiect....
Eu am incetat dar eram curioasa daca persoana poate sa mearga chiar la politie si daca e vreo lege sa ma inchida asa cum zice ca depune plangere.sunt luate in considerare in instanta jignirile pe internet?si impotriva cui a spus ca depune plangere?chiar ma poate gasi?sau eu pe ea?
Nu dati atentie unor astfel de discutii si mai ales,nu va lasati provocata pentru ca ,din nefericire,totul se transforma intr-o "mahala",intr-o"balacareala" ieftina..
Nu cred sa se mai intample ceva,daca nu mai dati importanta respectivelor mesaje.
Pentru orice eventualitate salvati-le in memorie,desi nu cred ca va fi cazul
Daca ati vindut sandalele persoanei respective cum nu o cunoasteti?Probabil ca nu ati vazut-o pe respectiva persoana vinzarea fiind facuta tot prin intermediul internetului,si totusi aveti o adresa la care ati livrat respectivele sandale,deci o cunoasteti.Reclamatia la politie poate fi facuta ,dar cu ce va alegeti in afara de a bate drumurile la politie ?Cred ca mai bine ii dati ignore si astfel rezolvati problema.... cu un sngur clik.