avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare

As vrea sa stiu daca m-a jignit cineva pe internet,cineva caruia i-am vandut niste sandale care apoi s-au rupt fara voia mea bineinteles apoi am fost blestemata si facuta hoata,nebuna si analfabeta ce pot face?apoi raspunzand jignirilor tot acea persoana a spus ca depune plangere la politie ca am jignit-o desi eu am fost facuta hoata.precizez ca nu ne cunoaste,avem doar adrese de email.Mi s-a spus ca voi fi apoi inchisa ca am jignit dar eu care am fost jinita ce pot face?sa merg si eu la politie si sa depun plangere impotriva cui?acea persoana m-a amenintat ca depune plangere.poate si impotriva cui daca nu ma stie?cum e cu injuraturile pe internet,e vreu lege?
Cel mai recent răspuns: dannyy26 , utilizator 07:55, 6 Aprilie 2011
Am vandut printr-un site de vanzari,mi-a telefonat,erau in stare foarte buna si dupa trei zile mi-a spus ca s-au facut terci.aveau talpa rezistenta,nu stiu cum a facut dar dupa ce vinzi un produs nu mai raspunzi tu de el,nu am avut garantie,poate i-a dat ea un topor.dar tot eu am fost facuta hoata si in alte feluri apoi persoana a zis ca ma reclama la politie .ca eu am injurat-o ca m-a jignit si listeaza mailuriel mele si declara la politie.asta e ideea.tot ea.eu ce vina am?de ce sunt hoata si nebuna,ea m-a blestemat ca i s-au rupt sandalele.poate nu mai trebuia sa raspund dar m-a jignit pre rau.si ma intrebam daca chiar imi poate face ea ceva daca nu stie decat un nume din adresa de mail.ca de amenintat m-a amenintat.de parca i-am bagat eu mana in portofel sau stiam eu ca se vor rupe sandalele,la mine nu s-au rupt.dar la calibrul acelei persoane si calcatura ei nu ma mir.asta ma face hoata sau nebuna?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot actiona pe cineva in instanta pentru jignire... Florin ng Florin ng daca ma puteti ajuta cu un sfat - lucrez la posta iar in ultima perioada am avut probleme cu un individ care afirma dupa ce a luat banii pe luna iulie 2010 , ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru jigniri si amenintari ContSters81546 ContSters81546 As dori sa stiu daca si unde pot depune o plangere impotriva amantei sotului (in prezent fost sot), am converastii salvate in e-mail in care aceasta m-a ... (vezi toată discuția)
Amenda + actiune in instanță? Narcisa_ Narcisa_ O persoana a fost jignita, injurata, i s-a vorbit urat fara nici un motiv. Persoana jignita a facut reclamatie la politie, iar politia a aplicat amenda pentru ... (vezi toată discuția)