avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma sefului pe numele meu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma sefului pe numele meu

Buna ziua, la rugamintea fostului meu sef am preluat una dintre firmele acestuia pe numele meu ( asociat unic, administrator). Pe firma respectiva s-au facut anumite credite bancare garantate cu BO si avalizate de catre mine. Dupa cum va imaginati ratele la credit nu au mai fost platite.

Ce pot sa fac?#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters60274 , utilizator 23:03, 24 Iunie 2008
Din acest punct de vedere se vede clar din acte ca banii au plecat catre 2 firme; una in care el este asociat iar alta in care este asociat si administrator.
Banii au plecat pe baza a doua contracte ce nu au fost onorate (unul de consultanta iar altul de vanzare cumparare).

Si culmea beneficii banesti nu au existat.
Da, dl Morfeus dar cum faceti dovada ca nu aveti vina sau ca sunteti complice fara voie, ce o sa spuneti? Ca seful a uzat de calitatea sa si v-a obligat, sau ce? Sunteti major, nu sunteti incapabil, aveti calitatea sa dispuneti si sa spuneti nu cand ceva nu va convine, sau nu?
O alta problema o constituie faptul ca dupa ruptura aparuta intre mine si societatile lui eu am luat dupa mine stampila si actele firmei.

Nu stiu cum au reusit sa fabrice o alta stampila si au facut plati fara semnatura mea.

Acest aspect ma ajuta cu ceva?
Asa cum spuneau si colegii mei este foarte greu de dovedit si veti avea nevoie si de mult timp, timp in care banca va va executa fara sa asculte nici un fel de argumente. Faceti plangere penala impotriva sefului, inarmati-va cu multa rabdare si nervi de fier si pregatiti-va sufleteste sa achitati bancii. Stampila de la care firma ati luat-o: de unde ati lucrat ca angajat sau de la cea unde erati administrator? Ca nu vad cu ce v-ar ajuta faptul ca i-ati luat fostului sef stampila din societate, ar fi chiar mai rau.
Vorbim despre stampila de la firma la care am fost administrator normal. Nu eram nebun sa fur stampila unei alte societati.

Alte discuții în legătură

Administrator pacalit fara acte firma witch0407 witch0407 buna ziua, in cazul in care am fost pacalit sa fiu administratorul unei firme, si nu am actele, stampila firmei, contractul in urma caruia s-a ajuns la ... (vezi toată discuția)
Raspundere juridica srl stefania8211 stefania8211 Buna ziua ! O societate comerciala infiintat in anul 2012 unde are 2 asociati A si B si un administrator diferit C .In ianuarie 2012 asociatii (A si B ) se ... (vezi toată discuția)
Situatia contabila necunoscuta level_up level_up acum 11 luni de zile am deschis impreuna cu o cunostinta un srl unde sunte doi asociati cu 50 . 50 si amandoi suntem si administrator. Problema mea este ... (vezi toată discuția)