Soacra mea a detinut un teren extravilan pentru care nu a primuit titlu de proprietate doar o adeverinta de la Primarie prin care se atesta ca detine acel teren.In anul 2003,soacra mea a mandatat un cetatean italian,care la rindul lui a imputernicit un cetatean roman sa vinda acest teren.Soacra mea a murit in anul 2006 si in continuare sotul meu a platit impozit pe acest pamint in fiecare an, nestiind ce a facut soacra.Succesiunea dupa soacra s-a facut ptr.alt teren unde a existat titlu de proprietate,urmind sa se faca si dupa acest teren cind primea titlul de proprietate.In acest an, dupa ce a platit impozitul ptr. acest teren a aflat ca defapt exista un mandatar si a vazut si o procura speciala,redactata la un notariat,a acestui mandatar, In cazul de fata, sotul meu ce drepturi mai are asupra acestui teren? Multumesc.
La fisc figureaza inca soacra mea ,intrucit nu s-a facut succesiunea la moartea ei neexistind titlu de proprietate nici atunci si nici acum- pe acolo va trece autostrada Timisoara-Lugoj.Multumesc mult.
Dreptul de proprietate
pearl
Buna ziua. Eu impreuna cu sotul am facut o procura notariala soacrei, pentru a putea administra bunurile noastre, noi fiind plecati din tara. In prezent dorim ... (vezi toată discuția)