avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contorizare calorifere baie/bucatarie ultimul etaj
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contorizare calorifere baie/bucatarie ultimul etaj

Buna seara,
Avand in vedere ca locuiesc la ultimul etaj am in bucatarie si sufragerie calorifere de dimensiuni mici. Mentionez ca blocul nu este izolat termic iar la celelalte etaje, in baie si bucatarie exista doar tevi de caldura pe toata inaltimea camerei.
De curand, am primit solicitare din partea persoanei care citeste indexul repartitoarelor sa ofer dimensiunile caloriferelor din baie si bucatarie, in vederea introducerii lor la plata.
Nu este normal ca acestea sa intre la cheltuielile comune, avand in vedere ca apartamentul meu pierde caldura prin tavan (terasa comuna)?
Celelalte apartamente beneficiaza de caldura apartamentului amplasat inferior si superior.
Astept cu interes lamuririle dumneaovastra bazate pe suport legal.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:31, 7 Aprilie 2011
Caloriferul din baie, inteleg de ce nu are repartitor, fiind asimilat cu teava comuna.
Dar cel din bucatarie de ce nu are repartitor? Cei de sub dv. au aceste calorifere mici in bucatarie?
Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2011
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitoare ultimul etaj arsenik33 arsenik33 Locuiesc la etajul 10 si ma confrunt cu diverse probleme. Cea mai recenta e ca asociatia de proprietari a propus efectuarea unui bypass la caloriferele celor ... (vezi toată discuția)
Plata pierderi de caldura la bloc / lege maruis maruis Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo reglementare (lege) legata de calculul (distribuirea) pierderilor de caldura pentru o scara de bloc. Mai exact ... (vezi toată discuția)
Facturare caldura radet pentru un apartament debransat si cu cta jumong75 jumong75 Buna ziua, Asociatia de proprietari din care fac parte, este formata din apartamente necontorizate, apartamente contorizate (cu repartitoare de costuri de ... (vezi toată discuția)