Parerea mea este ca nu veti recupera niciun ban din cei dati avocatului daca nu aveti motive temeinice sa renuntati la serviciile lui.
Sunt situatii in care avocatul nu prea are ce sa spuna la anumite termene de judecata.Se amana pt un motiv sau altul.
Inainte de a renunta la servicile avocatului dvs e recomandabil sa ne spuneti pt ce va judecati si ce va nemultumeste in mod concret.
Nu intentionez sa -mi recuperez banii. Imi asum toate riscurile.
Fiind in proces de un an, experienta salilor de judecata, a proceselor in fapt, m-au facut sa ajung la concluzia ca un avocat documentat si interesat castiga intotdeauna.
Problema mea am mai dezbatut-o pe acest forum.
Sunt pe cale de a pierde un proces cu dreptatea in mana fiindca avocata mea de multe ori ajunge la proces dupa terminarea sedintei, nu consulta dosarul, are un vocabular neprincipiar si necontrolat cu judecatoarea, prezinta un dezinteres total fata de cauza mea.
Imi cer scuze daca am suparat!
Cu multe multumiri, pentru interesul aratat pe acest forum
Avand in vedere faptul ca aveti ceva experienta in salile tribunalului veti avea posibilitatea de a va angaja un nou avocat care sa fie mai dibaci decat prima avocata.
V a trebui sa fiti atenta atunci cand va alegeti avocatul mai ales ca acum aveti anumite criterii orientative.
Nu pot sa cred ca veti pierde cu dreptatea in brate decat daca nu aveti probe in a va sustine dreptatea.
In mod normal instanta trebuie sa astepte avocatul si sunt putin mirat ca nu se procedeaza asa.
Sa nu aveti o problema legata de faptul ca avocatul partii adverse ,,este mai bine vazut" de catre instanta.In acest caz va trebui sa creati echilibru prin angajarea unui avocat care sa nu fie discriminat de instanta si in mod direct sa fiti afectata si dvs de solutia data de instanta.
Daca se contrazice cu judecatoarea nu inseamna ca nu este interesata de cauza dvs.Problema ar putea fi acolo unde celalat avocat este favorizat de instanta de judecata.Iar daca tot intelegeti sa angajati alt avocat este recomandabil sa va orientati spre un avocat care sa poate produce schimbari vizibile.
O sa tin cont de sfaturile Dvs.
In ceea ce priveste "instanta trebuie sa astepte avocatul " aveti dreptate, in cazul nostru fiind cam asa: avocatul anunta ora 12, sedinta se termina la 11,30-11,45, se revine la ora 12, avocatul soseste la 12,30. Cred ca este clar!
Numai bine!
Partaj pe tp
dienusa
avem un TP pe care e tata si cumnata(ambii decedati),v-as ruga mult sa-mi spuneti cum se face partajul,sunt terenuri de 58ari,1,20Ha si 42 ari extravilan si 4 ... (vezi toată discuția)