avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Nu pot sa cred ca veti pierde cu dreptatea in brate decat daca nu aveti probe in a va sustine dreptatea.
In mod normal instanta trebuie sa astepte avocatul si sunt putin mirat ca nu se procedeaza asa.
Sa nu aveti o problema legata de faptul ca avocatul partii adverse ,,este mai bine vazut" de catre instanta.In acest caz va trebui sa creati echilibru prin angajarea unui avocat care sa nu fie discriminat de instanta si in mod direct sa fiti afectata si dvs de solutia data de instanta.
Daca se contrazice cu judecatoarea nu inseamna ca nu este interesata de cauza dvs.Problema ar putea fi acolo unde celalat avocat este favorizat de instanta de judecata.Iar daca tot intelegeti sa angajati alt avocat este recomandabil sa va orientati spre un avocat care sa poate produce schimbari vizibile.
Aceste afirmaţii sunt deşarte... Câţi justiţiabili au "murit" cu dreptatea "în mână" pentru că nu şi-au angajat un avocat, crezându-se deştepţi sau pentru că au angajat un avocat care a fost anterior ...miliţian... sau ca în cazul dv., un avocat total dezinteresat de cazul pe care l-a preluat şi pentru care aţi plătit...Sunt atâtea cazuri văzute şi auzite, nu numai în instanţe, astfel încât mă mir că un avocat poate face astfel de afirmaţii...
Cu privire la afirmaţia ciudată, în opinia mea, "instanta trebuie sa astepte avocatul", nu am citit nicăieri în Codul de procedură civilă sau penală vreo dispoziţie legală în care să se stipuleze aşa ceva... Dacă instanţa ar fi obligată să aştepte avocatul, de ce nu ar fi obluigată să aştepte şi părţile? Unde scrie că instanţa este la dispoziţia părţilor litigante?
Celelalte afirmaţii mi se par defăimătoare şi lipsite de orice suport...instanţa să favorizeze pe unul sau pe altul din avocaţi... şi din acest motiv există căile de atac şi instanţele de control judiciar...Soluţiile nu se dau pe persoană ci pe speţă şi pe probe...Dacă mai există cazuri de acest gen, ele nu constituie regula ci excepţia...;)